Crimă șocantă! O femeie obeză a ucis o fetiță, după ce s-a aşezat peste ea până a sufocat-o

18 Octombrie 2017

O femeie în vârstă de 64 de ani, in Florida a fost reţinută de autorităţi, sub acuzaţii de omucidere şi crizime împotriva copiilor, după ce şi-a ucis verişoara, o fetiţă de doar nouă ani, aşezându-se pe ea, până când micuţa şi-a dat ultima suflare, scrie ABC News.

Autorităţile din Departamentul de Poliţie al ţinutului Escambia spun că Veronica Green Posey, vinovată de uciderea micuţei de nouă ani, a vrut să îi aplice fetiţei o pedeapsă, aşa că a ales ce îi era la îndemnână, dată fiind greutatea sa de 150 de kilograme: s-a aşezat pe ea şi a sufocat-o.

Ea le-a spus autorităților că s-a așezat pe micuţa Dericka Linsday pentru a o disciplina, din cauză că „scăpase de sub control”.

Mai mult decât atât, mama victimei este complice la crima odioasă. Mama fetiţei a sunat-o oe Veronica Posey, pentru a-i cere ajutorul, să îi dea o lecţie fetiţei. După ce a fost bătută de propria mamă cu o ţeavă de metal, copila s-a aşezat pe un fotoliu, unde a fost prinsă de verişoara sa, care pur şi simplu s-a năpustit cu toată greutatea asupra copilei, nelăsând-o să respire o secundă.

Zece minute a stat cu totul peste fetiţă, în timp ce aceasta se zbătea şi striga că nu poate respira, mărturiseşte tatăl micuţei.Când s-a îndepărtat de fată, aceasta nu mai respira, așa că familia a sunat la 112, după care a început resuscitarea.

Mike Carroll, reprezentant al Departamentului pentru Familii și Copii din Florida, a calificat moartea copilei drept „oribilă”. Totodată, el a dat asigurări că va coopera cu poliția pentru ca cei responsabili să fie trași la răspundere.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?