Crima din Piața Constituției - Totul a plecat de la o femeie

8 Octombrie 2019

Detalii de Vestul Sălbatic reies din referatul procurorilor privind crima din Piața Constituției. Totul a plecat de la o femeie, bandele rivale au venit în Piata Constituției cu zeci de bătăuși înarmați cu săbii, bâte și țevi ca să își regleze conturile. Culmea, încăierarea a fost filmată de camerele de sparavegehere de pe clădirea Parchetului General. Documentul a fost obţinut de Ştirile TVR.

Totul a început sâmbătă seara, când liderul unei grupări din Sectorul 5, Ionuț Mirea zis ,,Boxerul'', a fost sunat de Ion Alexandru zis ,,Alex Barbaro'', cel care controlează o altă grupare interlopă din zona Tei-Doamna Ghica. ,,Barbaro'' i-a reproșat lui ,,Boxerul'' o presupusă legătură cu concubina lui și i-a cerut să își regleze conturile. Așa că și-au dat întâlnire a doua zi, duminică, 29 septembrie, pe teren neutru, în Piața Constituției.

Numai că cei doi nu au venit cu mâna goală. ,,Alex Barbaro'' a venit cu 40 de inși și cu 10 mașini, iar ,,Boxerul'' doar cu 5 mașini. Toți erau înarmați până în dinți cu săbii, bâte, cuțite și țevi de metal. Discuția a degenerat imediat și s-a ajuns la o încăierare generală.

Unul dintre membrii grupării lui ,,Boxerul'', cel ucis, Ion Ban zis ,,Doctoru'', a fost prins de 8 membri ai grupării rivale.

"Agresiunea asupa victimei a debutat cu pulverizarea de către Păun Romeo a unui spray lacrimogen de la o distanţă de aproximativ 1,5 metri după care Ban Ion a fost înconjurat imediat de un număr de 8 membri din grupul advers care i-au aplicat mai multe lovituri în zona capului, a spatelui şi a membrelor cu bâte, cu pumnii şi picioarele, precum şi cu un corp dur alungit, cu muchii uşor alungite" (posibil sabie - n.r.) – extras din referatul Parchetului Capitalei.Judectorul a emis mandate pentru toți cei 6 reținuți de Parchetul Capitalei. Liderul grupării din Tei, Alex Barbaro, nu a fost prins nici până acum.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Silviu
08 Oct 14:25
Se vede clar din comentariile de mai jos că bărbații români și mă rog, in general, au rămas la fel de barbari. Mai oameni buni, ce importanță are de la ce a plecat? Și cine a scris acest articol cred că tot bărbat e. Conflictul putea fi de la orice. Ce importanță are că la mijloc era o femeie. Femeie care , săracă, era obligată la prostituție de ambele bande. Se pare că omenirea se vindeca greu....aia a fost o scuză ca sa se incaiere ei. Încetați o data cu chestia asta femei-barbati. E așa de greu sa ne punem în locul celuilalt? Oricare dintre noi se putea naște femeie, nebunilor! Și pe noi tot o femeie ne-a născut. Un pic mai mult respect!!! Violența aceea nu scuză că a plecat de la o femeie sau un barbat. Nu trebuia să aibă loc!!!!
Răspunde
0 0
Varu
08 Oct 14:12
Acești nemernici escaladeaza orice lege sub ochi unei intregi națiuni care ii toleram, dar aceasta ne va costa ....si nu peste mult timp
Răspunde
0 0
Dej
08 Oct 13:03
Totul a plecat de la o țigancă impuțită.
Răspunde
0 0
johnneil
08 Oct 10:00
Un mare invatat al omenirii a spus:
"Cat timp pe pamant va fi o femeie si o bucata de paine, va fi razboi."
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?