Credea că a luat interviul de angajare, dar la plecare le-a pus o ÎNTREBARE. Firma nu o mai vrea

15 Martie 2017
Interviu angajare
Interviu angajare
Interviu angajare

O tânără a decis să îşi facă publică o experienţă bizară pe care a avut-o şi întrebarea -firească şi de bun simţ- cu care a reuşit să sperie o companie. Experienţa fetei a reuşit să înfurie internauţii şi să stârnească mii de comentarii ironice la adresa companiei.

Taylor Byrnes a aflat că a luat primul interviu pentru angajarea la compania de livrări de mâncare Skip The Dishes din Winnipeg, Canada. Când a fost sunată pentru a fi invitată la un interviu final, tânăra a întrebat la ce nivel salarial ar trebui să se aştepte, pentru o oră de muncă. Reacţia companiei a venit imediat: "Întrebările tale ne-au arătat că priorităţile tale nu sunt sincronizate cu cele ale companiei. La acest moment întâlnirea de joi nu va mai exista".

După ce tânăra a publicat povestea pe contul său de Twitter şi internauţii s-au inflamat, considerând ipocrită o companie care urmăreşte profitul, dar le cere posibililor angajaţi să nu se preocupe de situaţia lor financiară, Skip The Dishes a dat înapoi. Şi-au cerut scuze, au invitat-o pe Taylor la o nouă întâlnire, scrie BuzzFeed.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?