Creatura descoperită în ocean "nu seamănă cu nimic văzut până acum"

24 Aprilie 2019
Creatură misterioasă
Creatură misterioasă

O creatură descoperită pe fundul oceanului ridică mari întrebări în lumea oamenilor de știință. Ce este această vietate, de fapt?

O creatură misterioasă a fost găsită în adâncurile Oceanului Indian și este probabil să fie o specie necunoscută.

În apele tulburi ale Java Trench - considerat a fi cel mai adânc punct din Oceanul Indian - scafandrul Victor Vescovo a întâlnit o creatură bizară în timpul călătoriei sale cu "The Five Deeps Expedition", potrivit News.com.au.

Imaginile au apărut într-un film realizat pentru Discovery Channel, iar Victor Vescovo spune că ființa de tipul unei meduze "nu seamănă cu nimic văzut înainte".

"În mod normal, am o oarecare idee cu privire la ce urmează să văd, dar uneori sunt de-a dreptul șocat. Arată de-a dreptul artificial, se desprinde din întuneric și brusc se întoarce și spui "Doamne, ce tip de meduză bizară", a declarat conducătorul expediției pentru CNN.Concluzia preliminară la care au ajuns oameni de știință este că arătarea face parte din clasa tunicate, subspecia ascidieni, un fel de legume maritime care sunt de fapt pești.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
CalinXWU
24 Apr 23:27
Totusi cine scrie articole pe acest site? Sau cine analizeaza articolele inainte sa fie postate?
"este PROBABIL să fie o specie necunoscută"... Deci s-a descoperit o noua vietate... si s-ar putea sa fie o specie necunoscuta... Deci ce limba vorbim? Daca s-a descoperit o creatura noua, nemaivazuta pana acum... doar "s-a putea" sa fie o specie necunoscuta? Nu e evident ca e necunoscuta?
Inca o perla: "un fel de legume maritime care sunt de fapt pești". Deci un fel de varza care este din carne de porc? Te doare mintea.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?