Drumul expres Craiova – Piteşti, în linie dreaptă. Anunțul surprinzător al premierului

1 Octombrie 2018
Vesti bune despre drumul expres Craiova - Pitesti
Vesti bune despre drumul expres Craiova - Pitesti

Firmele care vor proiecta şi executa drumul expres Craiova – Piteşti au fost desemnate, astăzi, potrivit anunţului făcut de premierul Viorica Dăncilă, la Universitatea din Craiova.

Premierul a afirmat că lucrările ar trebui să fie gata în trei ani, garanţia pe care trebuie să o dea constructorii fiind de şapte ani, potrivit Realitatea de Craiova.

„Astăzi, au fost desemnaţi câştigătorii contractelor de proiectare şi execuţie ai drumului expres în regim de autostradă Craiova – Piteşti, tronsoanele I şi II. Durata de realizarea a acestor contracte este de 36 de luni, perioada de garanţie a lucrărilor este de şapte ani. Execuţia lucrărilor pe cei 58 de kilometri va duce la decongestionarea semnificativă a circulaţiei rutiere în localităţile Balş şi Slatina. Domnul ministru Şova este astăzi la Craiova şi va prezenta toate detaliile acestui proiect extrem de important şi aşteptat de către craioveni", a declarat Dăncilă.

Tronsonul doi al drumului expres, care va trece pe teritoriile localităţilor Balş, Bârza, Piatra Olt, Slătioara, Milcov, Slatina şi Valea Mare. Întregul proiect al Drumului Expres Craiova – Slatina – Piteşti are o lungime de aproximativ 121 kilometri şi o valoare estimată de peste 3,7 miliarde lei fără TVA.

Premierul nu a făcut public numele câştigătorilor contractelor de proiectare şi execuţie ai drumului expres și urmează să vedem dacă vor exista și contestări ale procesului de desemnare.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
joska
01 Oct 12:20
in linie dreapta pe hartie sau poate nici acolo.de mult este pe linie dreapta acest drum dar tot de asa de mult este pe linia moarta.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?