Cozmin Guşă, despre Rareș Bogdan: Suntem alături de el, dar nu de PNL

14 Martie 2019
Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Cozmin Guşă, acţionar Realitatea TV, a realizat emisiunea "Romania 2019" de joi seară de pe scena Teatrului Metropolis.

Consultantul politic şi invitaţii săi au abordat subiecte legate de dedesubturile politicii, dar, inevitabil, s-a ajuns şi la pasul făcut de Rareş Bogdan, şi anume candidatura la alegerile europarlamentare pe listele PNL.

"Acest teatru politic care se va desfăşura sub ochii noştri trebuia să capete un asemenea decor, apropo de roluri, de regizori sau de păpuşari, apropo de tot ce v-aţi învăţat la fiecare alegeri, să asistaţi la un spectacol, să înţelegeţi sau nu ce se întâmplă, să votaţi corespunzător sau nu", a explicat Cozmin Guşă motivele pentru care a ales să realizeze emisiunea de la teatru.

Apoi, Cozmin Guşă a expus poziţia postului Realitatea TV faţă de noua activitate şi calitate a lui Rareş Bogdan.

"Eu vă mulţumesc pentru fidelitate, o să vă mulţumesc tot timpul, chiar şi atunci când nu sunteţi în acord cu noi. Deci, colegul nostru s-a hotărât să intre în politică. Am făcut-o şi eu, acum 18 ani, în 2001. Coordonam un trust de presă pe atunci, Intact, la Antenă, când am acceptat să fiu secretar general la PSD-ul lui Adrian Năstase. Eu aveam 30 ani atunci.Suntem alături de Rareş în a schimba haina de jurnalist cu cea de politician. Noi îl sprijinim pe Rareş, dar nu sprijinim PNL, după cum nu sprijinim alte partide. Noi suntem şi ne-am definit ca o televiziune a cetăţeanului, nu ca o televiziune a niciunui partid. Sigur că e o schimbare, pe repede înainte o să schimbăm grila. O să vă întâlniţi la orele obişnuite cu alţi colegi. Oameni din Realitatea, de la noi, din fabrica Realitatea, o să realizeze emisiuni conform cu ce am făcut până acum. Poziţia noastră este că suntem alături de el în această întreprindere politică, va fi invitat la Realitatea în cariera lui, dar în niciun caz demersul nostru n-o să se alăture demersului listei PNL. Sper ca şi fanii fundamendalişti ai lui Rareş să rămâneţi alături de noi. Rareş Bogdan, mult succes, şi o să fii la Realitatea într-o postură complicată: de invitat, oferind soluţii de pe o platformă politică.

Voi prezenta telenovela candidaturii în serile următoare, e interesantă şi cu mult politicianism", a spus Cozmin Guşă la emisiunea "Romania 2019".

Citiţi şi:

Rareş Bogdan, mesaj de ultimă oră pentru Cozmin Guşă

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
vlad
15 Mar 09:54
R. B a pus botul odata la Ponta PSD atunci cu pacaleala cu sefia TVR, Gusa tu ai fost in PSD, trebuia sa-l avertizezi sau l-ai lasat sa-si rupa capul singur?
Răspunde
0 0
Iancu
15 Mar 08:13
Răres ai sa tragi dupa tine multe fosile controversate uzate public și unse cu toate alifiile.Succes sa faci mușchi.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?