Cozmin Gușă: Oreste și Oana Stănciulescu nu vor mai fi invitați la Realitatea TV. Decizia e clară

25 Noiembrie 2018

Acționarul Realitatea TV, Cozmin Gușă, a reiterat duminică, în direct, că Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu vor mai fi invitați la emisiunile Realitatea TV. ”Decizia rămâne decizie”, a spus acesta.

”Din punctul meu de vedere nu s-a mai întâmplat nimic, dar apelurile pe care le-am tot primit în urma postării lui Rareș necesită eplicații. Atunci când am discutat și când a fost acel incident, au fost niște cerințe, în urma unor greșeli clare, care erau legat de neinvitarea, conform unei decizii redacționale, a doi dintre colaboratori: Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu. În urma acestei postări s-ar putea considera că decizia redacțională nu este respectată. Dacă vă uitați acum, Rareș a postat și un post scriptum care lămurește această chestiune. Ei rămân în afara categoriei de invitați care pot veni în acest moment la Realitatea TV. Dar aceste lucruri, pentru ca să nu capete vreo conotație nesigură, trebuie întărite. Sunt elemente de principiu. Eu îl înțeleg pe Rareș și înțeleg prietenia cu cei doi sau cu o parte dintre colaboratori, înțeleg și presiunile mari la care poate fi supus un moderator de televiziune, prin măsuri văzute sau nevăzute. Însă, decizia este decizie și conform post scriptumului de la postarea lui și-a asumat-o și el. Altfel nu se mai poate desfășura activitatea și îi rog pe telespectatorii noștri să se gândească cum ar fi să se pună în locul meu, chiar aceia care sunt posibili fani ai Oanei Stănciulescu sau ai lui Oreste, și să se gândească cum ar fi dacă la ei în casă iau o decizie și copiii nu ascultă, de exemplu, sau dacă ei, având posturi de conducere, iau o decizie și unul sau doi angajați nu o respectă. Ce se întâmplă cu restul angajaților? Ce face acea compania? Ce credibiitate mai are?”, a precizat Cozmin Gușă.

Acesta a mai spus că Realitatea este și a telespectatorilor, dar pentru ca să meargă bine treaba noi trebuie să o păzim de influențe.

”Decizia trebuie să fie clară și ierarhiile respectate. Mi-au ajuns aceste zile în care am discutat despre așa ceva, sigur, am dezvoltat în fața telespectatorii tot ceea ce s-a întâmplat și ce cred eu despre rezervistul pașnic Coldea care își bagă coada în toate redacțiile din dorința de a oferi influență unor candidați politici sau protecție unor oameni de afaceri corupți. Asta este doar o parte din explicație. Cred că este greu lui Rareș să suporte aceste presiuni, dar nu are ce face, aceste presiuni vin din partea altora, el face parte din echipa Realitatea și trebuie să meargă în acord cu echipa Realitatea și cu deciziile care se iau”, a completat acționar Realitatea TV.

Conform acestuia, decizia a fost întărită și în cazul a unor invitați care ne-au arătat că nu le pasă deloc de găzduirea de către noi și că nu ne respectă deloc.”I-am promis lui Rareș că voi discuta cu cei doi pentru ca să îi lămuresc, dar decizia este decizie. Și cum am mai spus eu discut cu toți invitații noștri, atunci când ei o cer și de fiecare dată ajungem la un acord. Există înțelegere, dar până la reguli. Îmi doresc ca toți colaboratorii noștri să înțeleagă că Realitatea nu este un teren de joacă pentru fel de fel de manipulări, este o televiziune care și-a asumat o misiune cetățenească”, a detaliat Cozmin Gușă.

”În concluzie: decizia rămâne decizie, Rareș o va respecta, sper ca Rareș să reziste la presiunile publice care se fac asupra Realității, nu există nicio urmă de îndoială că nu doar Rareș, toată Realitatea TV este sub presiunea puterii și a altor forțe, iar atitudinea editoriale pe care o să avem înainte va fi aceeași de apăra drepturile cetățenilor împotriva acestei puteri care îi subjugă. Un lucru bun din această cronologie este că se vede felul cum forțe subterane, de genul generalului pensionar, Coldea, acțiunează fără să aibă vreo cauză, pentru că Realitatea TV nu i-a făcut nimic acestui domn. E supărat că nu poate să folosească această instituție de presă în interesul lui și atunci generează astfel de evenimente, pentru că trebuie să vă gândiți la forța lui, care a avut acces la informații confidențiale. Asta este atmosfera în care se desfășoara activitatea în mass-media astăzi. Îmi pare rău că trebuie să o spun, dar mass-media este la pământ. Eu sper să rezistăm, sper ca Rareș să reziste acestui stres, iar deciziile rămân decizii”, a încheiat Cozmin Gușă.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Relu
26 Nov 23:12
Nu este nici o problema Dl.Gusa, de astazi Realitatea TV, va intra in clubul select al posturilor blocate pe tv-ul meu, alaturi de A3 si Romania TV. Pacat.
Răspunde
0 0
KOKO
25 Nov 18:16
ORASTE A FOST LA ANTENA 3 ERA BUN PRIETEN CU MIRCEA BADEA IN FINAL S-AU CERTAT CA LAUSA CORTULUI ORASTE ESTE O KURVA CU 2 FETZE NU POTI AVEA INCREDERE IN EL ISI TRADEAZA PRIETENII DACA I SE IVESTE UN AVANTAJ
Răspunde
0 0
Basil
25 Nov 17:43
"Cearta" a avut loc ca sa-i scoata pe Oreste si Oana de la Realitatea.
Răspunde
0 0
cristian radu
25 Nov 17:39
Dragos Bogdan ai piedut TOTUL, cu parere de rau TOTUL !!!!!
Răspunde
0 0
nicu
25 Nov 17:16
nu-l simpatizez pe gusa dar.. cand l-a acuzat oe oraste asta nu a reactionat sa spuna este sau nu adevarat acuzatiile la adresa lui el a preferat sa -i raspunsa prin santaj lui gusa ... deci de aici deducem ca acest individ oraste nu este asa cum vrea el sa para in fata fanilor sau a telespectatorilor eu stiu cand ii lingea dosul varanului de la antena 3 apoi s-a certat groaznic cu mircea badea ..el este un recidivist nu e la prima abatere valabil si pentru oana stanciulescu si ea tot la antena 3 vine adica pumpicuristii varanului securist ...stiu si gusa are multe schelete dar aici ii dau dreptate ,, si cine este destept sa inteleaga cine nu este treaba lor
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?