Corupţie guvernamentală la votul din diaspora. 10 capitale ÎN DIRECT la Jocuri de Putere

4 Decembrie 2014
Votul din diasporă
Votul din diasporă

De la ora 22.45, invitaţii lui Rareş Bogdan îţi arată cum a fost blocat votul din Diaspora. Ce suspiciuni de corupţie au procurorii DNA? De ce au cerut dosarul de la Parchetul General? Cine sunt membrii reţelei care a pus la cale împiedicarea votului? Cine a dat ordinul? Câţi demnitari sunt implicaţi?

Vei afla mărturii din 10 oraşe europene şi americane despre umilinţa la care au fost supuşi cetăţenii României aflaţi peste frontiere. Dar şi care sunt argumentele pentru care 100.000 de alegători cer într-un glas VREM VINOVAŢII!

Numai la “Jocuri de Putere”, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, la Realitatea TV!Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Oli
11 Dec 10:12
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email:radu_olimpia@yahoo.com 
Răspunde
0 0
auto-Eliberare
07 Dec 21:24
Traian Băsescu a invitat la Cotroceni, la petrecerea dedicată Zilei Naţionale pe Victor Atanasie Stănculescu, generalul de armată condamnat pentru omor deosebit de grav la Revoluţia din 1989.
Răspunde
0 0
auto-Eliberare
07 Dec 20:58
Traian Băsescu a invitat la Cotroceni, la petrecerea dedicată Zilei Naţionale pe Victor Atanasie Stănculescu, generalul de armată condamnat pentru omor deosebit de grav la Revoluţia din 1989.
Răspunde
0 0
ANTONIE
05 Dec 11:01
PENTRU CA O NATIUNE SA MEARGA INAINTE EA TREBUIE CURATATA ,,CHIRURGICAL,, DE TOATE BUBELE CELE CANCERIGENE.UNA DIN ELE ESTE SI VOTUL ELECTORAL,O CAUZA IMPORTANTA PENTRU ROMANI,CACI EA REPREZINTA DREPTUL LA LIBERTATE , CEL MAI SCUMP DAR DE LA D.UMNEZEU PE CARE L-A DAT OMULUI ,DUPA DARUL VIETII.IN ESENTA BOICOTAREA VOTULUI INSEAMNA REPERCURSIUNI MULT MAI PROFUNDE.CE-AR INSEMNA CA JOCUL ORDINAR AL LUI PONTA SI AL ALIATILOR SAI SA FI FOST DUS LA BUN SFARSIT?iNCA ANI BUNI DE SARACIE,DE EXOPLOATARE FATISA ,LIPASA DE LOCURI DE MUNCA ,INCA TRANZACTII ONEROASE DE VINDERE A TARII,INCA SCOLI INCHISE SPITALE ,ALTE TAXE SI TOT CE-I MAI RAU.jUSTITIEI I S-AR FI INCHIS GURA DEFINITIV,AM FI AJUNS O TARA CU MAI MULTI CORUPTI SI TALHARI LA DRUM MARE.iATA DE CE D-L RARES BOGDAN PE CARE IL APRECIEM FOARTE MULT, SA PUNA DEGETUL PE TOATE RANILE TARII...SOCOTIM NOI CA EL ESTE GURA LUI DUMNEZEU CARE LUCREAZA PRINTRE OAMENII ACEIA CREDINCIOSI .
Răspunde
1 0
Chiharoi
05 Dec 09:41
Buna Ziua
Nefiind destul de informat,mi s-ar pare logic ca numarul de sectii de votare din strainatate sa fie direct proportional cu numarul de rezidenti din statul respectiv (cel putin asa cred ca ar fi normal).Faptul ca se face atita zgomot pentru aceasta poate duce la o interpretare gresita a statelor comunitatii europene cum ca Romania ar "ajuta" imigratia si munca la negru. Cred totusi ca ar trbui sa fim mai responsabili pentru actiunile nonastre viitoare si ar trebui sa ne axam pe ce ne intereseaza pe noi ca natiune.
CUM CREEM NOI LOCURI DE MUNCA?
CUM AJUTAM DEZVOLTAREA MICILOR INTREPRINZATORI?
CUM PUTEM PROMOVA VALORILE UMANE ?
CUM NE PUTEM UNI (NOI ROMINII) PENTRU BINELE SI INTERESUL NOSTRU?
Cred ca acestea pot fi subiecte de discutat.

Este doar o simpla parere a unui cetatean care s-a saturat de incompetenta,lasitate,minciuna.....
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?