Corpul de control al MAI verifică în Vrancea cum s-a acţionat când o tânără a sunat de 3 ori la 112

19 August 2019

Corpul de control trimis la IPJ Vrancea de ministrul de Interne verifică dacă dispecerul poliției a procedat corect și de ce nu a ajuns niciun echipaj la casa tinerei care a sunat de trei ori la 112 să ceară ajutor. 

Vă reamintim, săptămâna trecută o tânără din Focșani a sunat la 112 după ce a fost șicanată în trafic, iar apoi urmărită până în dreptul locuinței sale. Dispecerul de la Poliție a repezit-o pe fată că nu mai sunt echipaje disponibile și i-a închis telefonul.

La o săptămână de la incidentul petrecut în județul Vrancea, reprezentanții Corpului de Control al ministrului de Interne vor să afle de ce nu a ajuns niciun echipaj de Poliție la casa fetei care cerea ajutor. În plus, anchetatorii vor cerceta și dacă dispecerul Poliției a procedat corect în discuția cu tânăra, dar și unde se afla echipa de rezervă a Poliției care ar fi trebuit să intervină.

Totul a pornit în seara zilei de 12 august, când fata se întorcea de la serviciu. În drumul spre casă, o altă mașină a șicanat-o și apoi a urmărit-o până în fața casei. Aici, indivizii au stat mai multe ore, timp în care tânăra a sunat la 112 și a cerut ajutorul polițiștilor. Până acum au fost audiate fata de 18 ani care a sunat, părinții ei și o prietenă. Toți se aflau în momentul incidentului în mașina fetei.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
De ce ?
22 Aug 04:51
Până acum au fost audiate fata de 18 ani care a sunat, părinții ei și o prietenă. Toți se aflau în momentul incidentului în mașina fetei.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?