Copilul "posedat" din Giurgiu, scos din spital și dus la mănăstire

26 August 2017

Copilul, despre care se spune că ar fi posedat, a fost vindecat de preot. Cel puţin asta susţine primarul din Ghimpaţi, Giurgiu. Băiatul a fost scos din spital la cererea părinților şi dus la mănăstire. Decizia a fost luată în ciuda faptului că băiatul avea dureri mari. 

Primarul comunei Ghimpați susține că părinții au cerut medicilor să-l scoată pe băiat din spital. La numai 4 ore la internare, copilul a fost dus la Mânăstirea Sfântul Spiridon din capitală și la Mânăstirea Cernica. Se pare că băiatul s-a vindecat ... peste noapte.

"Am vorbit cu copilul, nu mai are nimic. Îsi poate misca mainile si picioare. Ei trebuie sa se prezinte la spital pentru ca au fost invoiti" a declarat primarul din GHIMPAȚI, CONSTANTIN CĂRĂPĂNCEANU.

Părinţii copilului au trecut prin momente de disperare. Băiatul de doar 9 ani a avut zile întregi dureri cumplite. Nimeni nu poate explica ce se întâmplă. Oamenii au apelat şi la medicul de familie, dar acesta i-a trimis la preot, nu la spital.

Oamenii au ascultat sfatul medicului şi s-au dus la mănăstire, unde un preot i-a citit copilului o rugăciune. Părinţii povestesc cum, din senin, pe copilul lor a început să-l doară o mână. Apoi gesturile acestuia au devenit incontrolabile.Fenomenele stranii ar fi apărut după ce o vecină a familiei a murit. Chemaţi de părinţii disperaţi, oamenii legii au ajuns să facă ședințe de spiritism.

Vecinii sunt îngroziţi de cele întâmplate. Și ei spun că au văzut cu ochii lor lucruri ciudate.

După ce cazul a ajuns în presă, Protecţia Copilului a luat măsuri.

 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?