Copilul de 11 luni al unui baron local din România și-a cumpărat o proprietate de 250.000 de euro

12 Iunie 2019
Foto: flux24.ro
Foto: flux24.ro

Combinație năucitoare. Un băiețel de 11 luni și o pensionară de 73 de ani au cumpărat, în august anul trecut, o casă și un teren de 836 mp. Imobilele au costat 250.000 de euro, a scris flux24.ro.

Băiețelul, Ștefan, are acum un an și 9 luni și este fiul primarului Mihai Chirica. Pensionara, acum în vârstă de 74 de ani, care a acționat drept curator pentru cel mic, este Silvia Chirica, mama primarului, susține sursa citată.

Casa și terenul sunt în centrul orașului, pe strada Manolache Drăghici numărul 3, la 100 metri distanță, în linie dreaptă, de restaurantul Bolta Rece.

Tranzacția, secretă până acum, a avut loc pe 27 august 2018. La notar, Ioan Stavarache, Mihai Piscureanu și Ioana Piscureanu i-au vândut lui Ștefan Chirica, minor fără capacitate de exercițiu, reprezentat de curator Silvia Chirica, o locuință cu garaj și teren, potrivit flux24.ro.

Citește mai multe aici!

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Bogdan
12 Jun 13:09
Unii muncesc încă din burta mamei că să pună ceva bani deoparte.
Pentru cei care se gândesc de mascarea unor banii și a provenienței acestora rușine nu este cazul copilul a tras din greu o să vedem cum până la 5 ani face și primele 10 milioane EURO.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?