Copiii din grădiniţele sibiene sunt pasionaţi de arte marţiale

15 Decembrie 2009
Copiii de grădiniţă sunt pasionaţi de arte marţiale
Copiii de grădiniţă sunt pasionaţi de arte marţiale
FOTO: severpress.ro

Sportul nu este doar pentru adulţi. Cei mici sunt din ce în ce mai pasionati de sporturi şi visează să obţină centura neagră, deşi nu au învăţat încă să scrie şi să citească.  Zeci de copii din Sibiu au participat la un examen de karate ca să obţină o centură superioară.

Tavi are 9 ani şi a fost pasionat dintotdeauna de lupte. În vară s-a înscris la un curs de karate. A făcut naveta mai bine de 60 de kilometri de două ori pe săptămână pentru antrenament.

A promovat examenul şi a obţinut centura portocalie cu tresă albastră. Este mândru de realizarea lui dar luptă în continuare pentru centura supremă.

Pasionaţi de arte marţiale sunt şi alţi zeci de copii pe ale caror feţe se vede bucuria după două ore de examen în care au demonstrat că merită să poarte centura portocalie.Subiecte pe aceeași temăSursă: Realitatea TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?