Copiii de la şcolile din Piteşti au strâns gunoaiele din cartierele oraşului de Ziua Mediului

5 Iunie 2009
Foto: RTV
Foto: RTV
Ziua Mondială a Mediului a fost marcată pe 5 iunie de primăria Piteşti în parteneriat cu unităţile de învăţământ din oraş, prin acţiuni de strângere a gunoaielor în mai multe cartiere, dar şi expoziţii cu teme ecologice.

Programul manifestărilor "Săptămâna Mediului Tău" a debutat cu o expoziţie de picturi, desene şi fotografii dedicate mediului, organizată în holul Primăriei Piteşti şi realizată de elevii şcolilor şi grădiniţelor din oraş. Preşcolarii de la mai multe grădiniţe din Piteşti au jucat în scenete cu teme ecologice, au participat la acţiuni de ecologizare în mai mai multe parcuri şi au confecţionat jucării din materiale reciclabile.

Tot în cadrul Zilei Mondiale a Mediului, pe 4 iunie, elevii unei şcoli generale au strâns gunoaiele de pe malul drept al Argeşului, în zona Podul Viilor. Copiii au strâns zeci de saci plini cu resturi menajere sperând să dea un exemplu, pe care să-l urmeze şi adulţii.Subiecte pe aceeași temăSursă: NewsIn

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?