Control la Spitalul de Pediatrie Piteşti

16 August 2016
Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud
Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud

Direcţia de Sănătate Publică Argeş a dispus efectuarea unui control la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, după ce părinţii unui copil au reclamat că au găsit un gândac în patul micuţului internat în această unitate spitalicească.


O echipă ce control de la DSP Argeş a început, marţi, verificări la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora în spital ar fi gândaci.

Directorul adjunct al DSP Argeş, Adrian Stoica, a declarat pentru News.ro că verificările la Spitalul de Pediatrie au demarat după ce mama unui copil a reclamat, în presă, că a găsit un gândac în patul băieţelului său, internat la Pediatrie.

În urma controlului, echipele care fac verificările vor dispune eventuale măsuri, în funcţie de rezultatul acestuia.

Reprezentanţi ai spitalului din Piteşti afirmă că personalul spitalului a luat deja legătura cu părinţi ai copiilor internaţi în acest spital pentru a-i întreba dacă au sesizat prezenţa gandacilor în saloanele unităţii sanitare. Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?