Consilierii lui Emil Boc au fost suspendaţi din funcţiile deţinute la Universitatea Babeş-Bolyai

6 Octombrie 2009
Foto: sabin.ro
Foto: sabin.ro
Consilierii primului ministru Emil Boc, cadre didactice la Universitatea Babeş-Bolyai, au fost suspendaţi sau eliberaţi din funcţiile didactice şi trecuţi în regim de plată cu ora. Decizia Senatului universităţii a fost pusă în aplicare de la 1 octombrie.

Potrivit hotărârii din 24 septembrie 2009 ''personalul didactic cu funcţii executive în alte instituţii publice se suspendă sau se eliberează din funcţiile executive ocupate în UBB, începând cu 1 octombrie 2009''. De asemenea, Consiliul de Administraţie UBB a decis că ''personalul didactic cu funcţii executive în alte instituţii publice se remunerează în regim de plată cu ora, prevenindu-se obţinerea de salarii din două funcţii publice.''

Principalele persoane vizate de această decizie sunt consilierii primului ministru, Cyntia Curt şi Dan Lazăr, Călin Hinţea, secretar de stat la corpul secretarilor de stat ai primului ministru, şi Gabriel Bădescu, de la Agenţia de Strategii Guvernamentale.

Rectorul UBB, Andrei Marga a refuzat să comenteze decizia luată de Senatul instituţiei.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?