Confesiunea tristă a unei artiste din România: "Mi se vor cânta piesele când voi fi moartă"

18 Mai 2015
Silvia Dumitrescu
Silvia Dumitrescu
FOTO: click.ro

Cântăreţii din generaţia lui Gabriel Cotabiţă împărtăşesc aceeaşi dramă a marginalizării mediatice şi aceeaşi frustrare că artiştii mai tineri le-au luat nu doar microfonul, ci şi pâinea de la gură. Silvia Dumitrescu crede că toţi cu care urca pe scenă în trecut sunt victimele unui complot.

Silvia Dumitrescu recunoaşte că frământările colegului ei, care de zece zile se ybate între viaţă şi moarte pe patul de spital, sunt ale tuturor artiştilor din generaţia sa: "Noi, toată generația noastră, ne vom retrage. Pentru că sunt niște tineri care s-au băgat împreună cu niște case de producție și au creat un sistem mafiot prin care noi să nu mai ajungem pe scenă și să nu mai cântăm. Și când vor înțelege ei cum stau lucrurile, că se vor termina banii și vilele, vor reveni la noi. Din păcate însă, pentru mulți dintre noi și poate și pentru mine, va fi probabil prea târziu. Mi se vor cânta piesele când voi fi moartă, cum se face cu Laura Stoica şi Mădălina Manole", a declarat artista pentru www.ziarulring.ro.
Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?