Gabriela Firea vrea să "regenereze" Bd. Magheru. "Organizăm un concurs de 1 milion de euro"

18 Octombrie 2018
Concurs 1 milion de euro - Bd. Magheru
Concurs 1 milion de euro - Bd. Magheru

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, vrea să organizeze un concurs în valoare de 1 milion de euro pentru regenerarea Bd. Magheru.

În acest sens, în şedinţa Consiliului General a Municipiului Bucureşti a fost aprobat un proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de parteneriat între Municipiul București și Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” în vederea realizării proiectului „Regenerare urbană zona Bd. Magheru”.

"Un proiect important pe care vi-l supus dezbaterii şi aprobării cu care vă asigur că vă veţi mândri fiecare dintre dumneavoastră este cel referitor la regenerarea Bulevardului Magheru. Toată zona, începând de la Piaţa Unirii, trecând prin Piaţa Română, Piaţa Victoriei, celebrul Bulevard Magheru, se va regenera. Organizăm un concurs de soluţii urbaninismice şi arhitecturale, un concurs internaţional de 1 milion de euro", a precizat primarul Capitalei.

Acesta a mai spus că un asemenea concurs nu s-a mai organizat de acum 18 ani. "Poate vă aduceţi aminte de acel concurs Bucureşti 2000", a precizat Gabriela Firea, adăugând că aceast bulevard merită să aibă un alt aspect. "În acest moment, Bd. Magheru este degradat", a completat ea.

Concursul va începe la jumătatea lunii decembrie 2018 şi urmează să fie finalizat în aprilie 2019.Rectificare bugetară la PMB. Gabriela Firea: "Nu se iau bani de la străzi și se dau la biserici"

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
mircea
18 Oct 16:47
sifoneaza de rupe, rectificarea asta bugetara ascunde de fapt plata catre Savulescu de la Dinamo a 60 milioane de euro pentru o bucata din parcul Verdi lasat mostenire evident de ma-sa prin metoda ANRP. asta are o sumedenie de dosare penale cu revendicari false. cat credeti ca e parandaratul lu Firea la afacerea asta? SRI doarme sau i-a luat mintile Dragnea?
Răspunde
0 0
Andrei
18 Oct 12:53
Astia iar au de dat niste bani cu dedicatie si nu mai stiu cum sa-i sifoneze....
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?