Concluzie şocantă despre zborul MH370, dispărut fără urmă. Acum s-a aflat şi e greu de crezut

9 Martie 2015

Ancheta privind dispariția avionului companiei Malaysian Airlines ce efectua zborul MH370 nu a dezvăluit niciun element ce ar permite incriminarea echipajului și nicio anomalie mecanică, au anunțat experți independenți într-un raport preliminar dat publicității duminică, la un an după eveniment, informează AFP, citată de Agerpres. Raportul observă însă că un controlor de trafic malaezian dormea în timpul orelor de program, chiar în orele de după dispariţia avionului.

"Nu există niciun semn comportamental de izolare socială, de schimbare a obiceiurilor sau a centrelor de interes, de neglijență față de propria persoană, de consum de droguri sau de alcool, atât la pilot și la primul ofițer (copilot), cât și la personalul din cabină", se spune în documentul făcut public la Kuala Lumpur.

De asemenea, potrivit raportului, ancheta nu a dezvăluit nicio anomalie mecanică la avionul Boeing 777 al companiei Malaysian Airlines, dispărut de pe radare la 8 martie 2014.

Raportul observă însă că un controlor de trafic malaezian dormea în timpul orelor de program, chiar în orele de după dispariţia avionului.Explicația cea mai credibilă avansată până în prezent de responsabili ai anchetei este că o cădere bruscă a nivelului de oxigen în aparatul de zbor i-a făcut pe membrii echipajului și pe pasageri să-și piardă cunoștința. Avionul ar fi continuat să zboare pe pilot automat, până când, rămas fără combustibil, s-a prăbușit în mare.

Premierul malaezian a recunoscut, duminică, faptul că "lipsa de răspunsuri și de dovezi materiale — cum ar fi epava avionului — este o povară suplimentară" pentru familiile celor dispăruți. Aceste familii sunt convinse, în marea lor majoritate, că Malaezia le ascunde adevărul.

Istoria aviației civile mai cunoaște un singur caz în care un avion ce transporta peste 100 de persoane a dispărut, soarta lui rămânând până acum necunoscută. Acest lucru s-a întâmplat în 1962, când un aparat de zbor al societății americane Flying Tiger Line, închiriat de armata americană, s-a volatilizat între insula Guam și Filipine, cu 107 persoane la bord.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Costel Curdunianu
11 Mar 12:25
Nu s-au prabusit au venit in vizita la mine ca i-am invitat eu si nu mai au kerosen sa decoleze, va dau un cont sa faceti o donatie sa se intoarca acasa?
Răspunde
0 0
Amelia
10 Mar 19:09
Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: yourchoice287@yahoo.com
Răspunde
0 0
Mihail30
10 Mar 17:09
Cea mai cautata oferta de lucru! Veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru, pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: zizou_sez@yahoo.com
Răspunde
0 0
iulian
10 Mar 14:03
INFO iulyxpert@gmail.com

INFO iulyxpert@gmail.com

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: iulyxpert@gmail.com

INFO iulyxpert@gmail.com

INFO iulyxpert@gmail.com
Răspunde
0 -1
Oameni Aur
10 Mar 08:15
Un produs de exceptie, in totalitate romanesc isi cauta colaboratorii pentru a fi promovat in mediul online. Este o munca usoara, foarte frumoasa si foarte bine rasplatita, pe care poti sa o faci atat in timpul liber cat si full time. Perspectivele sunt foarte incurajatoare. Propunerea se adreseaza persoanelor care au acces la internet, sunt hotarate si perseverente, carora le place sa citeasca si doresc sa castige multi bani. Persoanele interesate pot trimite un e-mail cu subiectul „Detalii” direct la adresa: OameniDeAur@gmail.com
Răspunde
1 -7
eliaval
09 Mar 19:43
Parerea mea? Eu cred ca avionul a intrat intr-o poarta temporala de timp si a disparut in alt spatiu !!! Exact ca disparitia multor avioane din Triunghiul Bermudelor asa a disparut si asta !! DE CE ne-or DEZINFORMA UNII, nu stiu ???
Răspunde
8 0
adi
09 Mar 17:38
conform raportului avionul era in stare buna, din punct de vedere "mecanic", cu toate aceasta a ramas fara oxigen. Intrebarea este cati bani au prmit de la Boeing cei care au intocmit raportul ca sa se ascunda adevarul. Daca era pe pilot automat de ce cauta epava in Oceanul Indian. Trebuia sa ajunga la Beijing
Răspunde
2 -2
tata lae
09 Mar 16:43
se spune constienta nu cunostinta, cred ca tu ti-ai pierdut cunostinta.......
Răspunde
0 -4
Ranju Singh
09 Mar 15:37
Au trecut desigur printr o ,,poartă de azur,, care ia dus în CEALALTĂ TERRA!
Răspunde
2 -5
Mamau
09 Mar 15:32
Avionul a fost răpit de un OZN urias,topit şi făcut piese de schimb. Pasageri au fost,,băuţi,,de oznauţi după ce li s au lichefiat organele interne,cu un laser special.
Răspunde
10 -2
valeriu
09 Mar 16:08
2 te inseli nu sa folosit laserul ci o alta tehnologie care inlocuieste organele interne
am analizat un pic ce ai scris si mai ales cum ai scris si am ajuns la concluzia ca s-a folosit aceeasi tehnologie si in cazul creerului tau astai cam nasol
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?