Companiile de stat, căpușate de coaliția PSD-ALDE. "Calitatea managerilor e tot mai scăzută"

17 Octombrie 2017
Prețuri mari la energie
Prețuri mari la energie

,,Numirile politice la conducerea companiilor de stat vor aduce mari prejudicii, iar securitatea energetică ar putea fi afectată", este de părere fostul ministru al Energiei Răzvan Nicolescu.

În opinia sa, persoanele ajunse în astfel de funcţii sunt alese exclusiv politic. Declaraţiile vin în contextul scandalurilor din spatele numirilor pentru Consiliul de Administraţie de la Electrica şi a conducerii ANRE.

"Pe mine cel mai mult mă îngrijorează la companiile de stat calitatea celor care sunt propuși să reprezinte interesele statului în aceste companii și care e tot mai scăzută. Am sentimentul că se fac numiri exclusiv pe apartenența politică. Exista și legislație în domeniu însă nu pare ca cineva să fie interesat de ea. Vor crea foarte mari prejudăți pe termen lung din punct de vedere al capacității statului de a asigura securitate energetică până la urmă", a declarat Nicolescu la Realitatea TV.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?