Comisia de anchetă a alegerilor prezidențiale din 2009 continuă audierile

13 Noiembrie 2017

Comisia alegerilor din 2009 continuă auderile. De la ora 13.30, avocata Maria Vasii a fost invitată pentru a fi audiată, după ce aceasta a făcut în spaţiul public declaraţii referitoare la moartea în condiţii suspecte a unui judecător, a precizat, luni, preşedintele Comisiei, Oana Florea.

„Doamna Maria Vasii a făcut afirmaţii recent la o televiziune menţionând că în urma alegerilor din 2009 înţeleg că un domn judecător a murit în condiţii suspecte pentru că ar fi deţinut nişte informaţii legate de desfăşurarea alegerilor. Nu ştim exact ce a vrut să spună, de aceea cred că este bine să aflăm mai multe amănunte. Dacă ţine de obiectul activităţii noastre vom lua în considerare, dacă nu, rămâne în sarcina Parchetului să elucideze dacă este vorba de o crimă sau nu”, a spus Oana Florea.

„Din punctul meu de vedere, este foarte importantă ca o comisie aptă să investigheze toate aceste fraudări, pentru că din punctul meu de vedere se poate discuta clar de existenţa unei fraude în procesul electoral. Ar trebui să lucreze protejat de confidenţialitatea datelor pentru că s-au întâmplat lucruri foarte grave. Să nu uităm că persoane foarte importante, care au fost în Autoritatea Electorală Centrală au sfârşit în mod misterios, la o vârstă care nu ar fi justificat o moarte biologică, aşa încât odată cu decesul acestor persoane s-au dus în mormânt foarte multe informaţii şi date cu privire la modul cum au fost validate alegerile, în modul cum s-a centralizat voturile, informaţii despre softurile folosite.

Şi, de aceea, spun că sunt lucruri extrem de grave”, a declarat avocata Maria Vasii, la Antena 3, în urmă cu două zile. Invitarea avocatei Maria Vasii a fost votată în unanimitate de către membrii Comisiei de anchetă a alegerilor, la propunerea deputatului PSD Liviu Pleşoianu.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?