Coloană de camioane de circa 6 km în punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad

14 Octombrie 2019

Şoferii de camioane aşteaptă, luni, cel puţin trei ore pentru controlul de la ieşirea din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, de pe autostrada Nădlac-Arad.

Șoferii că așteaptă într-o coloană de cca 6 km, iar unii dintrei ei susțin că așteaptă de cca patru ore pentru controlul documentelor.

Aplicația Poliției de Frontieră arată însă că timpii de aşteptare la Nădlac II, pe arterele dedicate traficului greu, este de aproximativ 180 de minute.

Conform Poliției de Frontieră Arad, numărul mare de camioane sosit la frontieră în ultimele ore a determinat creşterea timpilor de aşteptare pentru tranzitarea frontierei, iar traficul ar urma să revină la valori normale pe parcursul zilei de luni.

Poliţia de Frontieră Arad a suplimentat personalul de control, iar pentru traficul greu au fost deschise trei artere de ieşire din ţară, în timp ce la intrarea în România, unde se aşteaptă doar câteva minute, este deschisă o arteră.Detalii pe Realitatea de AradSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?