Colegiul de Conducere al CCIR a votat noua conducere a Curții de Arbitraj Comercial Internațional(P)

20 Septembrie 2018

La propunerea Președintelui Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), dl. Mihai Daraban, Colegiul de Conducere al CCIR reunit astăzi, 19 septembrie a.c, l-a reconfirmat pe Prof. univ. dr. Stefan Deaconu în funcția de Președinte al Curții de Arbitraj Comercial Internațional. Dl. Ștefan Deaconu a fost reales în funcție cu unanimitate de voturi, pentru un mandat de 5 ani.

În cadrul aceleași ședințe au fost votați și membrii Colegiului de Conducere al Curții de Arbitraj Comercial Internațional, tot pentru un mandat de 5 ani.

Noile prevederi stipulează atât pentru funcția de Președinte, cât și pentru cea de vice-președinte și de membru al Colegiului de Conducere al Curții de Arbitraj Comercial Internațional un mandat de cinci.

În urma exprimării votului, componența noului Colegiu de Conducere al Curții de Arbitraj Comercial Internațional, aleasă în unanimitate pentru un mandat de 5 ani, este următoarea:

Ştefan Deaconu, PreședinteBazil Oglindă, Vicepreședinte

Membri în Colegiul Curții de Arbitraj Comercial Internațional

Claudiu Constantin Dinu, doctor în drept, conferențiar universitar, avocat

Sorina Olaru, avocat

Cosmin-Cristian Vasile, doctor în drept, avocat

Florian Niţu, doctorand în drept transnațional, avocat

Cornel Popa, avocat

Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României este cea mai veche instituție de arbitraj comercial din România, fiind înfiinţată în anul 1953 şi având o activitate de peste 60 de ani. În tot acest timp, Curtea de arbitraj şi-a format şi menţinut o foarte bună reputaţie prin arbitrii pe care i-a avut şi îi are şi prin calitatea hotărârilor arbitrale date

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?