Codrin Ștefănescu explică gestul lui Dragnea. "Nu este o răzbunare"

8 August 2019

Codrin Ștefănescu crede că Liviu Dragnea nu a atacat Congresul PSD, pe Viorica Dăncilă sau pe Mihai Fifor în demersul său juridic de joi, ci este vorba doar de o revizuire a dosarului. "Demersul avocaților nu are de-a face cu PSD", spune fostul "locotenent" al lui Dragnea.

Codrin Ștefănescu, înlăturat din funcția de secretar general al PSD după încarcerarea lui Liviu Dragnea, susține că demersul lui Dragnea de a contesta în instanță noua conducere a partidului nu înseamnă "vreo răzbunare", ci este unul "în interesul legii".

Codrin Ștefănescu a comentat la un post TV demersul fostului lider al PSD Liviu Dragnea, care a depus în instanță o cerere de intervenție pentru anularea alegerii Vioricăi Dăncilă în funcția de președinte al PSD și a lui Mihai Fifor în cea de secretar general, la Congresul PSD din 29 iunie.

"Aici nu e vorba de nicio lovitură sau de vreo răzbunare a lui Dragnea. Avem de-a face cu un demers în interesul legii și al clientului, în condițiile următoare: pentru noi, cei din PSD, pentru simpatizanții noștri, pentru electorat, toată lumea știe că Liviu Dragnea este condamnat politic. În acest dosar, avocații trebuie să facă tot ceea ce este legal și constituțional în interesul clientului lor. Acest demers vine pe baza unor legi care sunt în vigoare și nu are de-a face cu chestiuni legate de partid. Aici nu e atacat Congresul, Viorica Dăncilă sau Fifor. E o procedură prin care DNA și Ministerul Public au făcut această execuție. Aici vorbim probabil despre o revizuire a dosarului. Demersul avocaților nu are de-a face cu PSD", a susținut Codrin Ștefănescu, citat de Hotnews.

Dragnea contestă alegerea lui Dăncilă. Gușă:"O mare rușine pentru un om fără rușine"

Consultantul politic Cozmin Gușă consideră că decizia lui Dragnea de a contesta alegerea Vioricăi Dăncilă în funcția președinte al PSD este, de fapt, o misiune de a îngroapa PSD. "Va termina partidul din pricina complicității lui cu membrii fostului stat paralel, Coldea și Maior, inspiratorul USR." Detalii aiciSubiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?