Codrin Ştefănescu: "Doamna Birchall de la Justiție nu vorbește în numele PSD!"

17 Septembrie 2019

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD susţine că Birchall are o agendă paralelă de cea a partidului.

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, reacţionează la afirmaţiile făcute de ministrul Justiţiei, Ana Birchall, cu privire la funcţionarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie. Ştefănescu susţine că Birchall are o agendă paralelă de cea a PSD.

"Sâ stiti ca doamna Birchall de la justitie nu vorbeste in numele PSD! Agenda ei de lucru nu are nicio legāturā cu cea a partidului. Si nici cu voturile a milioane de români care incā mai sperā ca PSD sā facā dreptate! Si sper ca toatā lumea sā inteleagā asta!", scrie Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Ana Birchall a anunțat, marți, că grupul de lucru interministerial coordonat de minister a ajuns la concluzii preliminare referitoare la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție, precizând că ”sunt două concluzii și niciuna nu susține funcționarea în această formă a acestei instituții".
 

Codrin Ştefănescu a anunţat recent că s-a împăcat cu Viorica Dăncilă şi că social-democraţii trebuie să rămână uniţi, după o perioadă în care a criticat-o dur pe urmaşa lui Liviu Dragnea în fruntea PSD.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Dl Mihai,ati jurat credință patriei ca dna ministru ?Păi spuneți așa bre.
18 Sep 09:50
Doamna ministru a fost să primească o foaie de parcurs de la SUA și a primit-o pe ascuns ,desi presedinta CSM o vrea publică,auzi vorbă ,păi unde a ajuns parteneriatul ?Inteleg ca magistrații nu vor SIIM,interlopii nu vor codul penal iar evazionsitii fiscali nu vor codul fiscal.Păi să îi intrebati pe americani ,doamna ministru,de cine sa ascultăm mai intăi ?Ce importantă are ca Procuratura Generală avea un birou special ,condus de Ovidiu Năstase,care se ocupa de magistrți?Era doctrina comunistă,acum magistrații se supun numai indicațiilor partenerului,dacă ne luăm după condamnarea dlui Dragnea.
Răspunde
Răspunde
0 0
Mihai
18 Sep 02:24
În numele PSD vorbesc doar mafioții.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?