Claudiu Manda: Dragomir a cerut să verificăm de câte ori Kovesi s-a aflat în sediile SRI în 2014

18 Octombrie 2017

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir le-a cerut membrilor Comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI să solicite Serviciului informații despre numărul de vizite pe care procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, le-a făcut la sediile SRI "K2" și "T14", în 2014, după ora 17,00, a declarat miercuri președintele acestei comisii, Claudiu Manda, după audierea lui Dragomir.

"Ne-a mai spus un lucru și am fost toți de acord, membrii comisiei, să solicităm SRI pe toată perioada anului 2014, dacă nu mă înșel, să vedem de câte ori doamna Laura Codruța Kovesi s-a aflat la sediile SRI "K2" și "T14". Este vorba despre vizitele pe care le-a făcut și ne interesează doar cele pe care le-a făcut după ora 17,00, nu în timpul programului. Care sunt persoanele care au mai participat la aceste întâlniri și ne-a sugerat să identificăm dacă aceste întâlniri precedau cumva hotărâri judecătorești de a doua zi. Abia după ce o să avem aceste materiale o să putem să identificăm, să căutăm sau să îl determinăm pe domnul Dragomir să ne spună explicit la ce se referă", a precizat Claudiu Manda, conform Agerpres.

Fostul colonel SRI Daniel Dumbravă a fost audiat miercuri la Comisia parlamentară pentru controlul activității SRI.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?