Cine stresează femeile cel mai rău? Răspunsul te va șoca

5 Februarie 2019

Se pare că nu copiii sunt cei care stresează cel mai crunt femeile. 

Potrivit unui studiu, din 7000 de mame testate, cele mai multe dintre ele au spus că, pe o scară de la 1 la 10, nivelul de stres le este undeva la 8,5 și 46% din femei susțin faptul că soții lor reprezintă o sursă de stress mult mai mare decât copiii. 

  • Cel mai stresant lucru pentru femei este că nu au îndeajuns de mult timp să facă tot ce și-au propus într-o zi
  • 3 din 4 mame care au partener de viață spun că, atunci când vine vorba de datoria de părinte și de treburile gospodărești, ele se ocupă de majoritatea cerințelor
  • 1 din 5 mame spune că prea puținul ajutor primit din partea soțului reprezintă o sursă majoră de stres zilnic.

Veridicitatea celor de mai sus este demostrată clar de un alt studio, axat pe analizarea stării de sănătate a unui om atunci când îi moare partenerul de cuplu. Astfel, când un soț își pierde soția, starea lui de sănătate se deteriorează.

Când o femeie își pierde soțul, dimpotrivă: starea de sănătate se îmbunătățește vizibil și ea devine mult mai rezistentă în fața stresului și reușește să treacă mult mai ușor și repede peste momentele depresive. Dovadă clară a faptului că bărbații se bazează mai mult pe sprijinul femeii decât viceversa.

 Sursa

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?