Cine plătește la prima întâlnire? Reguli de aur

14 Martie 2019
Cine plătește la prima întâlnire? Reguli de aur
Cine plătește la prima întâlnire? Reguli de aur

Nu e destul că ai emoții de nedescris la prima întâlnire, dar trebuie să te mai gândești și la cine va achita masa. Nu vrei nici să pari o profitoare, nici o feministă înrăită? Atunci iată ce trebuie să faci în funcție de situație!

Dacă te-a invitat el la masă

Regula generală este că el este cel care va plăti masa, pentru că el a inițiat invitația. Dacă el decide să te lase să-ți plătești consumația, cel mai probabil te vede doar ca pe o amică. Dacă este cu adevărat interesat de tine sau este un cavaler de modă veche, se va oferi să plătească el.

Dacă femeia se va oferi să-și plătească partea ei și/sau o parte din bacșiș, un bărbat nu trebuie să insiste prea mult. Femeia dorește să-și arate independența și nu vrea să-i datoreze nimic.

Dacă ea a inițiat invitația la masă

Ar fi normal ca femeia să plătească toată consumația, deoarece ea este cea care a făcut invitația. În societatea modernă, bărbații sunt educați că este responsabilitatea lor să plătească, indiferent de cine a inițiat invitația.Cei mai mulți bărbați se vor oferi să plătească masa, așa că depinde de tine, dacă accepți sau nu.

O întâlnire casual, fără pretenții

O astfel de întâlnire poate fi o ieșire în parc, la grădina zoologică sau la o înghețată. Se recomandă ca cei doi să împartă cheltuielile, scrie unica.ro.

Cine se oferă să plătească și cine ajunge să plătească la o întâlnire depinde de întâlnirea în sine, de situație și de persoanele care particpă la ea. La final, nu prea contează acest aspect. Și așa întâlnirile sunt complicate și stresante, nu e nevoie să ții cont de toate regulile societății. Singurul aspect de care trebuie să ții cont este să nu uiți să te simți bine.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?