Cine este Andreas Lubitz, omul care a prăbuşit intenţionat avionul cu 150 de oameni la bord

26 Martie 2015
Andreas Lubitz
Andreas Lubitz
FOTO: Facebook
Andreas Lubitz

Omul care ar fi prăbuşit intenţionat avionul Airbus A320 aparţinând companiei Germanwings, cu 150 de oameni la bord, este copilotul Andreas Lubitz, anunţă procurorii francezi.

Andreas Lubitz avea 28 de ani şi era din oraşul Montabaur, din statul german Rhineland Palatinate.

Lubitz a început să piloteze pentru Germanwings în 2013, după instrucţia urmată la Şcoala de Aviaţie Lufthansa, în Bremen. Avea la activ 630 de ore de zbor.

El fusese lăudat de Federal Aviation Administration (FAA) pentru că a întrunit şi chiar a depăşit standardele educaţionale şi medicale impuse.

Lubitz făcea parte din clubul aviatic LSC. "Andreas a devenit membru al acestui club încă din tinereţe, pentru a-şi îndeplini visul de a zbura", a anunţat clubul, la puţin timp după prăbuşirea avionului.

"Şi-a îndeplinit visul, pentru care acum a plătit cu viaţa", a mai precizat o notiţă postată pe site-ul clubului, potrivit WSJ.com.

Motivul care l-ar fi determinat pe Lubitz să prăbuşească intenţionat avionul nu este cunoscut, iar procurorii nu au speculat pe această temă. Oficialii au respins însă pista teroristă.Cea mai probabilă cauză a catastrofei aeriene din Alpii francezi a fost anunţată, joi, de procurori. Potrivit primelor informaţii, copilotul a provocat intenţionat prăbuşirea avionului, în timp ce pilotul era încuiat în afara cabinei, a anunţat procurorul francez Brice Robin, pe baza informaţiilor furnizate de cutia neagră a aeronavei.

Copilotul, Andreas Lubitz, a rămas în viaţă până la impactul final, dar nu a răspuns apelurilor repetate ale pilotului, care încerca să intre în cabină.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 -1
ioana
30 Mar 14:05
Începând de astăzi, nu te mai gândi la altceva decât la realizările pe care le vei obţine în viitor şi care vor fi infinit mai mari decât tot ce ai realizat vreodată până în prezent. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câştige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteţi mesajul PROIECT la adresa de email b_ioana88cj@yahoo.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?