Cercetaşii gorjeni vor ecologiza zona Polovragi

21 Iulie 2009
Foto: ghiocel07.wordpress.com
Foto: ghiocel07.wordpress.com
Cercetaşii gorjeni au iniţiat un proiect intitulat "Cercetaşii şi natura" care se va desfăşura până la 10 august în zona Polovragi şi care include acţiuni de ecologizare, dar şi ateliere de alpinism, escaladă şi tiroliană.
Tinerii cercetaşi şi voluntarii, în total 30 de persoane, care s-au înscris în derularea acestui proiect, vor ecologiza albia Olteţului, câmpiile din zona Polovragi şi zonele accidentate din apropiere. Potrivit reprezentanţilor Filialei Judeţene a Organizaţiei Naţionale a Cercetaşilor, activităţile propriu-zise de ecologizare se vor desfăşura pe parcursul a trei zile, 31 iulie-2 august şi vor include strângerea selectivă a deşeurilor din zona turistică Polovragi.

Proiectul este realizat cu sprijinul unei organizaţii germane de cercetaşi şi are ca scop încurajarea unui comportament ecologist al tinerilor. De asemenea, se urmăreşte conştientizarea voluntarilor cu privire la importanţa unei bune gestionări a resurselor naturale şi a protecţiei mediului înconjurător.

Subiecte pe aceeași temăSursă: Realitatea TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?