Cele trei zodii pentru care Luna Nouă în Scorpion aduce numai bucurie

7 Noiembrie 2018
Cele trei zodii pentru care Luna Nouă în Scorpion aduce numai bucurie
Cele trei zodii pentru care Luna Nouă în Scorpion aduce numai bucurie

Luna Nouă va fi la 15 grade în Scorpion în această miercuri, pe 7 noiembrie. Luna nouă este un simbol al noilor începuturi, iar aceste zodii vor începe o perioad[ plină de bucurie.

RAC - Luna Nouă în Scorpion îți va lumina casa a 5-a a distracției, romantismului și expresivității creative. Renunţă la toate fricile și îmbrățișează-ți latura artistică. Energia Scorpionului este intensă, așa că este bine să profiți de ea. Lasă-ți adevăratele culori să strălucească și totul va fi bine.

SCORPION - Este luna ta, în care este mai puternică și mai fericită ca niciodată. Luna Nouă îți aduce noi începuturi în viața personală și profesională, care te vor bucură și îți vor aduce zâmbetul pe buze. Este o perioadă a regenerării.

PEȘTI - Ești pregătită să îți îndeplinești dorințe vechi? Acum este momentul. Luna Nouă în Scorpion îți dă o mână de ajutor. Ai încredere că totul va fi bine. Pleacă în aventurile pe care le visai de mult timp. Aceasta este șansa ta.

Sursa: girly.roSubiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?