Cel mai periculos obiect din bucătăria ta. La concurență cu vasul de toaletă

29 August 2019
Cel mai obiect din bucatarie
Cel mai obiect din bucatarie

Dacă te întreabă cineva care este cel mai curat și sigur loc din casa ta, probabil vei răspunde cu mândrie că este vorba despre bucătărie. Doar știi câtă atenție acorzi igienei și curățeniei. Din păcate, cercetătorii te vor contrazice cu dovezi de necontestat. Acolo se află unul dintre cele mai periculoase obiecte din locuința ta. El pare aliatul tău de bază, dar vei descoperi că este un dușman ascuns.

Apelezi la el de fiecare dată când ai ceva de curățat și nu te dezamăgește niciodată. Îndepărtează petele de grăsime, resturile de mâncare, arsura și chiar mucegaiul. Cum ai putea să nu consideri buretele aliatul tău în curățenie? Deși este un obiect extrem de util în orice casă, trebuie să ții cont de faptul că reprezintă un risc pentru sănătatea ta.

Philip Tierno, specialist în microbiologie și medic patolog la New York University School of Medicine, spune că buretele de vase este încărcat cu germeni. Având în vedere că pe el se află resturi de mâncare și că este un mediu umed, se dezvoltă multe bacterii în straturile lui. Salmonella, campylobacter, E. coli și listeria sunt doar câteva dintre bacteriile care se pot găsi pe suprafața acestui obiect. Surprinzător, se pare că el se află în concurență cu recipientul pentru gunoi și chiar cu vasul de toaletă, scrie divahair.ro.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?