Cel mai ghinionist câștigător la Loto 6 din 49. S-a câștigat iar marele premiu, dar suma nu e mare

15 Aprilie 2018

Loto 6 din 49 La doar o săptămână după ce s-a câștigat marele premiu la Loto 6 din 49, de câteva milioane de euro, cele șase numere au fost ghicite din nou. Acum, norocosul primește o sumă mult mai mică, din care se va reduce și impozitul datorat statului.

Loto 6 din 49 Potrivit site-ului Loteriei, un jucător norocos a nimerit toate cele 6 numere la 6 din 49, premiul fiind câștigat pentru a două săptămâna consecutiv, după ce a fost adjudecat și de Paște.

Premiul de acum de categoria I la Loto 6/49 este în valoare de 295.000 de euro.

Biletul norocos a fost jucat la agentia 18-10 din Targu Jiu, judetul Gorj si a fost completat cu doar o varianta simpla la Loto 6/49, pretul acestuia fiind de numai 4,90 lei.

Acesta este cel de-al treilea castig de categoria I obtinut in acest an la Loto 6/49. Ultima data, premiul de categoria I, la Loto 6/49, s-a castigat duminica trecuta, in data de 8.04.2018 si a fost in valoare de 6.613.179,07 lei.Conform Regulamentului privind organizarea si administrarea jocurilor loto, castigatorul are la dispozitie 90 de zile de la data tragerii pentru a-si revendica premiul.

La Joker reportul continuă să crească și depășește 4 milioane de euro, fiind cel mai mare înregistrat în istoria acestui joc.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?