Cea mai TENTANTĂ ofertă de angajare? Compania care te plăteşte să călătoreşti şi să BEI BERE

6 Martie 2017

Ai avut vreodată impresia că ai putea face carieră făcând ce îţi place cel mai mult în lume, să călătoreşti şi să bei bere? Sună a glumă, dar o companie a postat unul dintre cele mai tentante anunţuri de angajare.

O companie americană caută trei interni de încredere care să călătorească prin lume şi să bea bere şi să guste mâncăruri tradiţionale ale zonei respective, în acelaşi timp postând şi fotografii cu experienţele lor pe reţelele sociale. World of Beer, compania originară din Florida, se oferă să plătească fiecărui intern 12.000 de dolari pentru activitatea desfăşurată.

Compania producătoare de bere caută o persoană creativă, care să scrie cu uşurinţă, să iubească toate călătoriile şi să aibă skill-uri reale în privinţa fotografiei. În plus, caută o persoană sociabilă, care să poată intra în vorbă cu necunoscuţi, într-un loc nou, în timp ce beţi o bere.Te interesează? Trebuie să ai peste 21 de ani ca să aplici şi să aplici cu un filmuleţ de prezentare cu tine, pe site-ul World of Beer.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?