Cea mai bogată femeie din România a vândut o proprietate importantă

12 Aprilie 2017

Veronica Guşe de Drăgan, moştenitoarea averii lui Iosif Constantin Drăgan, a înstrăinat una din puţinele proprietăţi care au mai rămas de pe urma miliardarului în oraşul său natal.

Preţul cerut iniţial pentru imobilul din vecinătatea Primăriei Lugoj era de 500.000 de euro, însă omul de afaceri care l-a achiziţionat susţine că a plătit mult, mult mai puţin, conform cetăţeanul.ro.

Socotită drept cea mai bogată femeie din România, Veronica Guşe de Drăgan trăieşte discret pe o insulă din Spania de unde conduce afacerile familiei. Are patru copii şi a moştenit, în 2008, o avere fabuloasă, la moartea soţului său.La 22 de ani, Veronica Guşe s-a căsătorit cu Iosif Constantin Drăgan, care avea atunci 78 de ai şi domina de ani buni topurile celor mai avuţi români.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?