Ce spune despre protestul de azi ministrul PSD care provine din diaspora

10 August 2018

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a declarat, vineri, la Craiova că românii din afara ţării au oportunităţi să se întoarcă acasă şi foarte mulţi îşi doresc acest lucru, potrivit RealitateadeCraiova.net.

Victor Negrescu a ţinut să reamintească faptul că şi el este unul dintre românii care s-au format în Diaspora şi care a revenit în ţară.

„Pentru că, zilele acestea, observ că se vorbeşte destul de mult de românii din afara ţării şi ce oportunităţi am oferit românilor din afara ţării. Sunt unul dintre reprezentanţii Guvernului României care a trăit foarte mulţi ani, în afara ţării. Am trăit peste nouă ani în afara ţării şi am decis să mă întorc tocmai pentru a contribui atât cât pot la ceea ce ne dorim să facem pentru România pe mai departe. Sunt bucuros astăzi să pot face acest lucru ca ministru delegat. Aş putea spune că m-am format în străinătate şi am decis să mă întorc pentru că există multe oportunităţi pentru românii din afara ţării de a contribui activ, constructiv şi eficient la stabilirea viitorului acestei ţări", a declarat Negrescu.

El a mai spus că, în urma unor dezbateri organizate cu români din mai multe capitale europene, a rezultat faptul că aceştia îşi doresc să se întoarcă şi să contribuie „la ceea ce înseamnă viitorul României".

„În acest sens am organizat foarte multe consultări cu români din afara ţării. De fapt, de fiecare dată când am mers într-o capitală europeană, am organizat o dezbatere, o discuţie cu aceştia, şi am remarcat dorinţa lor constructivă la ceea ce înseamnă proiectul european al României. Discuţiile au fost foarte constructive şi am remarcat că există foarte mulţi români care îşi doresc să se întoarcă înapoi, care îşi doresc să contribuie eficient la ceea ce înseamnă viitorul României şi mai ales ce înseamnă această preşedinţie la Consiliul Europei. Pentru că am remarcat acest lucru, pe site-ul nostru, avem un spaţiu dedicat românilor din afara ţării. Ei pot şi au putut veni cu ideile lor, cu propunerile lor, cu propunerile lor. Pentru noi, reprezentanţii Guvernului României, a fost important să-i ascultăm pe românii care trăiesc acolo şi să venim cu acţiuni concrete", a mai spus Victor Negrescu.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Panzer
10 Aug 17:38
Domnul "ministru care provine din diaspora" e "baiatu' lu' tata" (tata diplomat) si n-a consumat o calorie muncind ca restul diasporei romane...Cariera lui de succes (cu 0 realizari profesionale de altfel, doar posturi politice) e cladita exclusiv pe pilele taticului, asa ca a da lectii despre cum se construieste succesul intorcandu-se din strainatate e inca o bataie de joc a generatiei de beizadele neocomuniste..
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?