Ce se întâmplă cu sufletul în a 9-a zi după moarte. Este înfricoșător

1 Noiembrie 2018

Credința creștină are un respect deosebit față de moartea unei persoane. Există anumite etape și perioade pe care sufletul omului le parcurge înainte de a ajunge în ceruri. Anume în aceste zile (a 3, 9 și 40 zi) rudele comemorează decedatul. Cu toate acestea, nu toți cunosc despre semnificația acestor zile și importanța lor pentru suflet.

Primele 3 zile

În prima și în a doua zi sufletul omului părăsește corpul și este liber, scrie Fasingur.info. El poate zbura oriunde în lume, să se afle alături de familia sa, să urmărească tot ce se întâmplă pe Pământ. În a treia zi, Dumnezeu cheamă sufletul la El.

Ziua a 9-a

În următoarele zile, între a 4 și a 9 zi, sufletul omului este în Rai. Aici sufletul uită de tot ce i s-a întâmplat pe Pământ și despre oamenii apropiați. În Rai sufletul cunoaște viețile celor care au ajuns aici după Dreapta Judecată. În a noua zi, sufletul merge la Dumnezeu pentru Dreapta Judecată.

Anume în a 9 zi, toți cei care au cunoscut persoana decedată, o pomenesc în rugăciunile sale și cer de la Dumnezeu mântuirea sufletului său. În această zi nu trebuie să organizați o sărbătoare sau un eveniment tragic. Trebuie doar să vă rugați pentru sufletul răposatului și să vă amintiți de toate lucrurile și evenimentele frumoase pe care le-ați trăit alături de el.

40 de zile

După 9 zile, sufletul merge împreună cu îngerii săi în Iad, pentru a vedea ce fel de viață este acolo. În această perioadă sufletul trebuie să se gândească și să se pocăiască de cele săvârșite. În a 40-a zi sufletul se întoarce la Dumnezeu. Anume în această zi, Dumnezeu decide definitiv unde va merge sufletul răposatului până la Judecata de Apoi. De aceea, în această zi rudele și cei dragi se roagă din nou pentru sufletul celui plecat și cer lui Dumnezeu să fie lăsat în Rai.

De aceea, este atât de important să vă amintiți în primele 40 de zile după moartea omului, toate evenimentele și emoțiile frumoase pe care le-ați trăit împreună.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Ciprian
02 Nov 13:51
Afirmatiile nu au baza biblica, sunt fara suport crestin
Răspunde
0 0
Gherghita
02 Nov 08:56
de unde ar sti cineva asa ceva, v-a spus Dumnezeu aceste lucruri?///??.....hai sa fim seriosi.
Răspunde
0 0
Un credincios
01 Nov 20:18
Asa este... totul este adevarat... !!!
Răspunde
0 0
Viorel
01 Nov 15:45
A fost cineva dintre cei vii dincolo, a văzut ce se întâmplă, a venit înapoi și a povestit cuiva ? NU. Atunci de unde Doamne Iartă-mă mai scot unii asemenea SF-uri ?
Răspunde
0 0
Gherghita
02 Nov 08:57
corect....
0 0
NISTOR
02 Nov 09:44
5 sigur ca a fost cineva dincolo si a vazut. citeste si vezi ca nu este o singura persoana care vorbeste despre aceste lucruri.
0 0
mezinu usa
01 Nov 14:39
povesti de doi bani
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?