Ce salariu are un SUDOR, meserie pentru care nu îţi trebuie facultate, dar câştigi cât un inginer

1 August 2014
Sudorii români pot primi salarii de peste 1.200 euro în Franţa
Sudorii români pot primi salarii de peste 1.200 euro în Franţa

Sudorii au devenit o “pasăre rară” pe piaţa muncii, în lipsa unor şcoli profesionale care să pregătească meseriaşi, astfel că angajatorii sunt dispuşi să ofere în prezent salarii chiar şi de 2.500 de lei net pentru un angajat cu experienţă.

Prin urmare, un sudor poate avea un salariu cu 50% mai mare decât cel de la nivelul întregii economii (de aproape 1.700 de lei net pe lună) şi decât al angajaţilor cu studii superioare, potrivit datelor furnizate de Mirela Marinescu, head of executive search al firmei de recrutare şi închiriere de forţă de muncă temporară APT Group.

În prezent, şi anunţurile postate pe site-urile de recrutare online arată că piaţa muncii are nevoie de sudori, companii precum Emerson, Kronospan România sau Hiarom având fiecare câte un job de sudor vacant în Cluj, Bucureşti, respectiv Braşov.

Mai multe pe ZF.ro.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?