Ce s-ar întâmpla dacă toţi oamenii ar dispărea brusc

3 Octombrie 2014

Realizatorii documentarelor Earth Unplugged, publicate pe YouTube, si-au imaginat ce s-ar întâmpla pe Terra dacă toţi oamenii ar dispărea brusc, scrie descopera.ro.

Răspunsul este poate surprinzător. În timp ce toate structurile create de om vor fi treptate distruse, ecosistemul va fi serios modificat.

Astfel, animalele domestice vor evolua diferit în lipsa omului decât ar face-o dacă ar rămâne în grija acestuia.De exemplu, pisicile şi câinii vor urma o „evoluţie în sens invers” şi după un timp vor ajunge să semene cu strămoşii lor.

Peisajul va fi similar celor din filmele cu subiecte post-apocaliptice, unde natura ia treptat locul oraşelor. Vor lipsi totuşi monştrii şi creaturile zombie.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

1 0
dfasdsailasciucdfsasddasdanut
03 Oct 12:29
eu va aduc o teorie si mai traznita si voi sa imi argumentatzi de ce nu ar fi asa :)))) daca putétzi si o sa pútetzi mult in raspunsuri, presim...preadulmec asta !

TEORIA MEA:
PENTRU FIECARE OM EXISTA CU ADEVARAT DOAR EL INSUSI.
CEILALTI SUNT DOAR FATZETE ALE PROPRIULUI SINE MENITE SA II IMBOGATZEASCA EXPERIENTA IN SPERANTZA CA VA AJUNGE SA CUNOASCA ACEST ADEVAR ENUNTZAT LA INCEPUT.
CHIAR SI PENTRU UN IGNORANT EXISTA NENUMARATE MOMENTE CIUDATE IN VIATA SA CAND ARE OCAZIA SA REALIZEZE CA MATRIXUL ARE BUGG-URI, DA RATEURI SI ¨CEILALTI¨ AU NISHTE SCAPARI IN SENSUL CA SE COMPORTA INTR-UN CHIP ATAT DE EVIDENT PRECUM CA SERVESC EVOLUTIEI TALE...CA NU AI AVEA CUM SA NU VEZI ASTA.
IN REALITATE MISTICII SPUN CA SUNTEM UNA, VAMOS, CA SUNTEM UNUL SI ACELASI !
EI NU SE REFERA LA FORMELE FIZICE CI LA ACEA REALITATE CARE SE PROPAGA SI SE REFRACTA SISTEMATIC PANA LA ACEST NIVEL...PARAND CA FORMAM O COLECTIVITATE SAU MA ROG O MULTIME DISPARATA DE INDIVIZI SEPARATZI...
CUANTICA PUNE INTR-UN IMPAS STIINTZA... PARTICULELE MINUSCULE PAR A FI PRETUTINDENI SI IN ACELASI TIMP SI MAI MULT PAR A SE SUBORDONA UNEI DIMENSIUNI SPECIFIC UMANE...CONSTIENTZEI !
CONSTIENTZA PRIN INTERMEDIUL INSTRUMENTULUI SAU NUMIT ATENTIE...ESTE VEHICULUL CARE NE AJUTA SA PATRUNDEM ACEA ESENTZA UNICA.
SUNA NEBUNESHTE ?
DAR DACA AR FI ASA SI RATEZI ACEASTA CUNOASTERE CINE E MAI NEBUN ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?