Ce riscă cei care intră ilegal în Franța

23 Aprilie 2018
Luare de ostatici în Franța
Luare de ostatici în Franța

Condiții dure pentru cei care cer azil în Franța. Adunarea Națională de la Paris, legislativul francez, a adoptat în primă lectură noua legislație privind imigrația, care înăsprește regulile pentru obținerea dreptului la azil.Proiectul de lege a fost adoptat cu 228 voturi pentru, 139 împotrivă și 24 abțineri.

Proiectul scurtează termenele limită pentru depunerea cererilor de azil, dublează perioada care pot fi reținuți imigranții ilegali și introduce o sentință de închisoare de un an pentru intrarea ilegală în Hexagon.

Partidul centrist de guvernământ, al președintelui Emmanuel Macron, insistă că proiectul de lege va accelera procesul de obținere a azilului.

În schimb, reprezentanții opoziției și grupurile pentru drepturile omului susțin că măsurile sunt prea dure.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?