Ce plante este bine să ai în casă. Tu le cunoşti beneficiile?

15 Mai 2018
Ce plante este bine să ai în casă. Tu le cunoşti beneficiile?
Ce plante este bine să ai în casă. Tu le cunoşti beneficiile?

Plantele. Fiecare avem cel puţin o plantă în casă. Însă, unele au mult mai multe beneficii decât altele. Tu ştii care sunt acestea? 

Plante. Pe lângă faptul că înfrumuseţează spaţiul de locuit, acestea purifică şi aerul. Iată care sunt cele mai bune plante pe care este bine să le avem în casă. 

Aloe

Este o plantă care produce foarte mult oxigen. Iar pentru asta ea absoarbe dioxidul de carbon, monoxidul de carbon și formaldehidele. O singură plantă de aloe are aceeași capacitate de curățare cât 9 purificatoare de aer.

FicusulEste o plantă foarte ușor de îngrijit pentru că nu necesită multă lumină. Este un inamic aprig al formaldehidei. Însă fii precaut cu ea, dacă ai copii mici sau animale, pentru că frunzele sale sunt otrăvitoare.

Chlorophytum

Această plantă poate să realizeze fotosinteza și la o lumină minimă. Ea absoarbe din aer toxine precum formaldehida, stiernul, monoxidul de carbon și benzina. O singură astfel de plantă poate să purifice aerul de pe o suprafață de 200 de metri pătrați.

Sansevieriya

Această plantă este practic imposibil de distrus, de aceea e perfectă pentru casă. Ea este foarte stabilă și necesită puțină lumină pentru fotosinteză. Ea la fel distruge toxine și e recomandată pentru dormitor, deoarece elimină mult oxigen noaptea.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?