Ce pensie va primi șefa de post din satul din care provenea Alexandra

15 August 2019

Deputatul USR, Claudiu Năsui, a calculat ce pensie va primi Violeta Mirea, fosta șefă de post în satul din care provenea Alexandra Măceșanu, cea despre care domnul Mirea, fostul șef al Poliției Caracal,  spunea că nu are nimic să își reproșeze.

,, Dacă soțul acesteia urma să dobândească privilegiatul statut de pensionar special la începutul lunii, la nici două săptămâni, soția i se alătură, fiind astfel o familie specială căruia statul îi va plăti încă 3800+ lei/ lună.

Aceasta este o aproximare și se bazează pe informațiile găsite în declarația de avere a soțului din 2018. De ce? Pentru că nu e de găsit declarația dumneaei de avere pe niciunul din site-urile dedicate specific acestui lucru'', scrie, pe Facebook, Claudiu Năsui. 

.. Astfel, din declarația de avere a soțului pe 2018, avem un venit anual al doamnei Mirea de 67,000 lei, deci 5583 lei/lunar. Doamna Mirea este în sistem din 1990, adică are o vechime de 29 ani, ceea ce înseamnă că la procentul de 65% care reprezintă minimul pentru calculul pensiei speciale, i se mai adaugă alte 4 procente. Întrucât, conform legii, se iau în calcul ultimele 6 luni consecutive, și presupunând că doamna Mirea nu a mai beneficiat de creșterile salariale din 2019, deși acest lucru este aproape imposibil, ajungem la o pensie specială de cel puțin 3852 lei (69% * 5583)'', mai scrie Năsui.

 

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Sandu
15 Aug 17:21
Au fost niște ani în urma , când în Romania erau mai multe cazuri de șefi de politie care erau mutați disciplinar , sau își dădeau demisia din funcții pentru îngrozitoarele nereguli găsite la aceea vreme. Acești oameni , puși sa coordoneze activitatea pentru liniștea populației , erau cei viciați și corupți. Astăzi , eu personal , atunci când , ar fi astfel de cazuri , as aduce acel individ , plătit cu bani grei și în fata Ministrului de Interne , l-as degrada , rupându-i gradele la televizor în fata tarii , și l-as trimite în fata unui tribunal militar pentru a fi judecat aspru. De asemeni , urgent as aduce câteva sute de polițiști din UE, care sa preia conducerea IPJ-urilor cu probleme.As înlocui urgent conducerea , care ar avea un efect distrugător al relațiilor create prin rudenie , obligații, prietenii , politic , care sa analizeze modul de activitate al șefilor , rețineți la nivelul șefilor este marea problema , nu la nivelul agenților etc.
Răspunde
0 0
borfasi
15 Aug 16:45
Ti se face parul maciuca numai cand vezi asemenea figuri !!!!!
Cine conduce Romania?Nu stiu daca mai scapam de aratarile astea.
Răspunde
0 0
borfasi
15 Aug 16:44
Ti se face parul maciuca numai cand vezi asemenea figuri !!!!!
Cine conduce Romania?Nu stiu daca mai scapam de aratarile astea.
Răspunde
0 0
Borfasi abrutizati rosii !
15 Aug 14:26
Si ne mai miram de ce in curind interlopii vor fura si postul de militie iar cel care va veni acolo la post nu va mai gasi nici veceul. Asa de bine este tinuta situatia sub control incit se pare ca nimeni nu observa cind dispar locuitorii acelei comune. Pare important numai sa nu se ''auda'' nimic rau cit sint sinistrele personaje la butoane ... cum o fii oare sa primesti bani fara sa faci nimic !???
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?