Ce pedeapsă a primit şoferul cu BMW care a ucis o tânără în curtea fabricii Leoni

6 Aprilie 2018
Ce pedeapsă a primit şoferul cu BMW care a ucis o tânără în curtea fabricii Leoni
Ce pedeapsă a primit şoferul cu BMW care a ucis o tânără în curtea fabricii Leoni

Andrei Caramelea, şoferul care, acum un an, a ucis o tânără şi a rănit cinci angajaţi în curtea fabricii Leoni, din comuna argeşeană Bascov, a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Sentinţa Curţii de Apel Piteşti este definitivă.

Camerele de supraveghere, aproape 20 de martori şi raportul de expertiză au arătat clar că şoferul avea viteză excesivă (80 km/h) într-o zonă în care limita era de 5 km/h şi că făcea drifturi.

Andrei Caramelea a fost condamnat în noiembrie 2017 la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare. Sentinţa a fost deja atacată cu apel de către părinţii fetei ucise în accidentul teribil. Însă magistraţii Curţii de Apel Piteşti au respins în această săptămână ca nefondat apelul declarat de părţile civile Ilic Slavoljub şi Ilic Milena, împotriva sentinţei penale din 2 noiembrie 2017 pronunţată de Judecătoria Piteşti. Verdictul a fost publicat, joi seara, pe site-ul Curţii de Apel Piteşti, notează adevarul.ro. Andrei Caramelea a petrecut doar 30 de zile în arest preventiv şi două luni în arest la domiciliu, fiind ulterior cercetat în libertate sub control judiciar.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?