Ce nu au găsit doi CHIRIAŞI timp de un an, în locuinţa închiriată: "Mirosea îngrozitor"

3 Aprilie 2014
Doi chiriaşi au trăit un an într-o casă fără să descopere cadavrul proprietarului dispărut
Doi chiriaşi au trăit un an într-o casă fără să descopere cadavrul proprietarului dispărut

Doi chiriaşi au trăit, timp de un an, fără să ştie, cu cadavrul fostului proprietar, dat dispărut înainte ca aceştia să închirieze locuinţa.

Samuel McAlpine dispăruse de un an atunci când fosta sa soţie a venit să cureţe casa din Alaska pe care cei doi o împărţiseră. Femeia, care vroia să închirieze locuinţa unor alţi chiriaşi, a descoperit că un miros îngrozitor venea din zona de sub scările casei, folosită ca spaţiu de depozitare. Acolo ea şi-a descoperit fostul soţ, scrie Anchorage Daily News, mort.

Bărbatul fusese dat dispărut de mama sa, care spusese Poliţiei că fiul său nu se întorsese de la o întâlnire cu o femeie. Trei zile mai târziu, casa era închiriată. Se crede că bărbatul a murit chiar după ce s-a întors de la întâlnire.Mirosul se pare că nu îi deranjase deloc pe cei doi chiriaşi, care lucrează amândoi în armată şi, se crede, au petrecut destul de puţin timp în locuinţă. "Nu ştiu cât de des erau acasă şi nici dacă s-au aflat într-o zonă de conflict. Oricum, mirosul a devenit puternic rapid", spune reprezentantul Poliţiei.

Bărbatul ar fi murit din cauze naturale, fără să se cunoască dacă alcoolul sau drogurile au jucat un rol în decesul său. Poliţia exclude varianta unei crime.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?