Ce ne-a învățat știința despre sex în 2013

2 Ianuarie 2014

Ca în fiecare an oamenii de știință au făcut o mulțime de descoperiri despre sex în anul care tocmai s-a încheiat. Iată cele mai interesante dintre ele:

1.”Ochelarii de bere” chiar există

Deformarea realității prin consumul de alcool există cu adevărat, însă “ochelarii de bere” funcționează în mod invers decât au tendința oamenii să creadă. “Ochelarii de bere” nu îi fac pe ceilalți mai atrăgători, ci fac ca persoanele care consumă alcool să se creadă mai frumoase, a demonstrat un studiu al cercetătorilor francezi distins cu faimosul premiu Ig Nobel (anti-Nobel).

2. Persoanele cu IQ ridicat sunt mai “obraznice” în pat

Potrivit unui studiu realizat de producătorul de jucării erotice Lovehoney, persoanele cu IQ-uri ridicate sunt mai dispuse să experimenteze în pat. Compania a descoperit că studenții de la universitățile britanice de elită cheltuiesc mai mulți bani pe jucării erotice decât colegii lor de la universități mai puțin renumite. Studiul nu are prea mari pretenții academice, însă a fost citat pe scară largă în presa internațională.Citește restul articolului pe Fabuloase.ro

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
GATSBY
02 Jan 17:42
ATENTIE ROMANI ! PONTA VEGHEAZA LA BINELE NOSTRU !
NISTE BABACIUNI (CA MOSHI NU LE POT SPUNE DESHI SUNT NUMAI BARBATZI) DIN MINISTERUL SANATATZII...AU DECIS EI CA E MAI PROFITABIL PENTRU TOATA SLEAHTA ARHICUNOSCUTZILOR LUPI GINECOLOGI SI OBSTETRICIENI DIN INTREAGA TZARA...CA SE POATE DISIMULA MITA CEA DE TOATA ZILELE A LOR...DUPA UN TERTIP AL LEGII CARE AR SUFERI O MODIFICARE EXPLICITA IN ACEST SCOP !
ASTFEL, VAZAND CA NUMARUL CEZARIENELOR A AJUNS LA 80% DIN NUMARUL TOTAL AL NASTERILOR...S-AU GANDIT A LASA LA LATITUDINEA MEDICULUI CANTARIREA EXCLUSIVA A OPORTUNITATZII ANGAJARII UNEI CEZARIENE SAU NU...ASTFEL INCAT MEDICUL DIN PIX VA SPUNE CA DA IAR FEMEILE SE VOR SIMTZI MAI MULT CA ORICAND DATOARE DE A DESPAGUBI "MORAL" BINEFACEREA PIXULUI MEDICULUI !
PE LANGA FAPTUL CA ACEST FAPT CONSTITUIE O INCALCARE FLAGRANTA GROSOLANA A DREPTURILOR PACIENTILOR NU FACEM ALTCEVA DECAT SA EXPUNEM UNELE MAME, FETZII SHI FAMILIILE LA RISCURI MAJORE PROLIFERAND SHI MITUIREA...REGRESAND IN ANII CEAUSHISMULUI...PONTA VEGEHAZA LA BINELE NOSTRU ! INCA O DATA NI SE DEMONSTREAZA CA SUNTEM ¨O TZARA DE MAMICUTZE SHI BEBELUSHI¨ CARE NU AU NICI INFLUENTZA NICI BANII FURATZI PRECUM AI CELOR CARE DECID ARBITRAR PESTE NOI
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?