Ce înseamnă când te visezi mireasă: Află semnificaţiile ascunse!

7 Mai 2018
Ce înseamnă când te visezi mireasă: Află semnificaţiile ascunse!
Ce înseamnă când te visezi mireasă: Află semnificaţiile ascunse!

Dacă te-ai visat vreodată mireasă şi ai căutat înţelesurile ascunse ale acestui simbol, probabil că ai găsit mai multe explicaţii. Într-adevăr, specialiştii în interpretarea viselor, ştiinţă cunoscută şi sub denumirea de oniromanţie, se folosesc de o plajă largă de semnificaţii, pornind de la cele pozitive şi ajungând la opusul acestora. Iată câteva răspunsuri la întrebarea "Ce înseamnă când te visezi mireasă", care te-ar putea lămuri cu privire la misterul rochiei albe pe care ai întrezărit-o în somn, cu ochii minţii.

Ce înseamnă când te visezi mireasă: semnificaţii generale

În funcţie de sentimentul pe care ţi-l lasă visul în care te vezi mireasă, sensurile acestui simbol sunt multiple. Astfel, dacă te visezi o mireasă fericită şi împlinită, aceasa  înseamnă că şi în viaţă reală trăieşti aceleaşi sentimente atunci când vine vorba despre relaţia ta. Ba chiar mai mult, poate simboliza dorinţa ta ascunsă în inconştient de a trece la următoarea etapă şi anume la căsătorie.

Atunci când din contra, te visezi mireasă şi eşti nemulţumită în vis de cum arăţi în această postura, înseamnă că este vorba despre o serie de sentimente refulate din viaţă reală. Fie este vorba despre tensiuni existente între ţine şi partenerul tău de viaţă, fie au apărut dispute în familie, care au legătură cu relaţia ta şi care te-au marcat profund. Aşadar, este cazul să analizezi situaţia şi să iei măsurile necesare pentru a o rezolva, scrie Divahair.ro.

 
 
 
 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Camila Rodela
07 Jun 13:03
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?