Ce îi avertizează Poliția Română pe românii plecați de acasă de Paște

12 Aprilie 2015
Ce îi avertizează Poliția Română pe românii plecați de acasă de Paște
Ce îi avertizează Poliția Română pe românii plecați de acasă de Paște
FOTO: citynews.ro

În perioada minivacanţei de Paşte, aproximativ 11.000 de poliţişti vor fi la datorie pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor, se arată într-un comunicat al Poliției Române. Pentru ca în minivacanţa de Paşte să fiţi feriţi de evenimente neplăcute, Poliţia Română vă recomandă să adoptaţi câteva reguli pentru protecţia dumneavoastră şi a bunurilor dumneavoastră, informează Vocea Transilvaniei.ro. 

La întoarcerea spre casă, evitaţi deplasarea prin zone puţin circulate sau întunecate!

În cazul în care vă părăsiți domiciliul:Încercaţi să creaţi aparenţa că se află cineva în locuinţă, prin diverse metode, cum ar fi instalarea unor dispozitive de aprindere şi stingere automată a luminilor în locuinţă sau ridicarea frecventă a corespondenţei, de către o persoană de încredere.

Rugaţi un vecin să vă supravegheze locuinţa!

Încuiaţi toate uşile şi geamurile, chiar şi atunci când plecaţi pentru câteva minute!

Nu depozitaţi la vedere (la uşă, pe balcon, la poartă) ambalajele bunurilor cu o valoare ridicată, deoarece pot atrage atenţia spărgătorilor de locuinţe!

Notaţi seriile de identificare ale acestor bunuri, deoarece astfel puteţi ajuta la identificarea acestora, în eventualitatea în care sunt furate! Obiectele de valoare mare trebuie protejate prin mijloace tehnice.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?