Ce gaură a lăsat Guvernul Dăncilă în buget

7 Noiembrie 2019

Guvernul Ludovic Orban este îngrijorat de cifrele dezastruoase pe care Viorica Dăncilă le-a lăsat în urmă. O gaură bugetară de 11 miliarde, fondul de rezervă gol, și nu doar atât. 

 

Premierul şi ministrul Finanţelor spun că sunt îngrijoraţi de ce au găsit în buget.

 “Am văzut că pe structura bugetului 36% sunt cheltuieli materiale şi servicii. S-au cumpărat maşini în draci. Fondul de rezervă al Guvernului e golit complet - fostul premier a alocat bani din fondul de rezervă în draci fără niciun fel de criteriu şi bază legală”, a spus premierul Orban.

În privinţa bugetului, oficialii au anunţat că au demarat o analiză pentru a vedea dacă vechea conducere, a falsificat datele prezentate public.

“Situaţia confirmă cele mai mari temeri ale noastre pe care le-am exprimat în ultimii doi ani de zile. Mai avem şi analiza pe falsificarea de date pe care o vom prezenta săptămâna viitoare,” a completat ministrul Finanțelor Florin Cîțu. 

 Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
johnneil
07 Nov 14:29
Numai sunt locuri in puscarii? Cum ar sta dancila sau valcov sau teodorovici dupa gratii?
Răspunde
0 0
mihai
07 Nov 14:05
Dispar vacantele pentru bujetari si batranei. Trist ....
Răspunde
0 0
anisco luca
07 Nov 13:05
exact acelasi discurs tras la xerox dupa guvernul Tariceanu.
Basescu si Boc...Nu mai sunt bani, i-a cheltuit Tariceanu. trebuie sa taiem salariile si sa ne imprumutam cu 5 miliarde euro sa ajutam bancile straine, ca nu cumva sa plece. Nu va amintiti ?
Răspunde
0 0
anisco luca
07 Nov 12:58
de ce nu spuneti nimic de recuperarea prejudiciilor celor condamnati deja ? indiferent de culoarea politica ! pentru ca va convine si voua !!!
Răspunde
0 0
anisco luca
07 Nov 12:55
v-a lasat si o gaura in fund care ar fi bine astupata cu un sut zdravan. Na...
Răspunde
0 0
cotoi
07 Nov 12:20
Comfiscate averile si aruncati in puscarie .
Răspunde
0 0
Amalia
07 Nov 11:45
Faceți verificări cum trebuie,aplicați legea și imputati fiecare ban cheltuit ilegal ! Nu uitati! Una din cele mai importante funcții a unei conduceri este cea de Control!
Răspunde
0 0
Curiosu'
07 Nov 09:55
A inceput "greaua mostenire". Pai e sfarsit de an, ce fond de rezerva iti mai trebuie ? Auzi limbaj de premier "in draci" ! Bai Orban, trezeste-te nu mai esti pe maidan. Apropo,pe tine cand te intreaba cine trebuie de Bechtel ?
Răspunde
0 0
Bugetul e făcut prost,nu cheltuielie deranjează
07 Nov 09:37
Vai ,dle Orban,dar cheltuielile,,de meteriale și servicii” erau cuprinse in buget ?Că altfel or e calomnie si trebuie sesizat parchetul ,or e abuz si DNA șomează.Dar cheltuielile alea inutile ,ca referendumul ,șdemii de secții de votare ia lume, pentru algerea presedintelui,dar plata la ONGuri,dar șdemiiile de consuli si consulărite câte 15-20 intr-un stat,astea nu va interesează ?
Răspunde
0 0
Daniel
07 Nov 08:43
Dupa ei potopul.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?