Ce face Dragnea în timpul protestului?

15 Martie 2019

Liviu Dragnea a fost întrebat, la Târgovişte, în cadrul unei conferinţe de presă, ce va face astăzi la ora 15.00, atunci când are loc protestul pentru construcţia de autostrăzi în România. 

Liviu Dragnea a anunţat că nu susţine protestul şi că el nu a făcut niciodată grevă. "Fiecare face ce crede de cuviinţă. Eu nu am făcut niciodată grevă şi nu sunt niciodată în grevă. La ora 15.00 cred că o să fiu la o întâlnire. Nu susţin un asemenea demers", a declarat preşedintele PSD.

Întrebat cum comentează faptul că preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că un asemenea demers este justificat, Liviu Dragnea a declarat: "Este opinia dumnealui".

Campania #ȘIEU - România vrea autostrăzi, care îndeamnă la 15 minute de grevă generală pe 15 martie a crescut de la zi la zi și acum cuprinde companii, primari, oameni de afaceri, școli, asociații, sindicate, magazine și ONG-uri. Foarte mulți vor opri lucrul timp de 15 minute, în alte cazuri oamenii vor purta banderole, iar unele companii explică în mesaje cum lipsa de autostrăzi le afectează business-ul.

La ora 15:00, este tăiată panglica primului metru de autostradă din Moldova! Evenimentul, organizat simbolic de omul de afaceri care a stârnit fenomenul #șîeu va avea loc în localitatea Cumpărătura, din județul Suceava.Inițiativa este un manifest la adresa autorităților centrale și locale care au ignorat infrastructura din regiunea Moldovei în ultimele decenii.

Protestul ,,15 minute de grevă generală" ia amploare. 

O mulțime de companii, spitale, primării, școli de șoferi, cofetării și alte firme au anunțat că se vor alătura demersului. Azi, de la ora 15, pentru 15 minute, români din întreaga țară, dar și de peste hotare își vor suspenda activitatea. Mesajul este unul clar: Avem nevoie de autostrăzi!

ȘIEU - România vrea autostrăzi // protest autostradă 15 martie 2019!  Cum protestul vizează o problemă ce macină România de 30 de ani și imaginația românilor este una pe măsură. O cofetărie vrea să le ofere celor care vin la greva de 15 minute prăjitura ,,Și eu".

Pe lângă primării închise de PSD-iști sau de edili ai Opoziției, și spitale care își suspendă activitatea, și oameni obișnuiți au anunțat că vor susține demersul lui Ștefan Mandachi.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
emil
15 Mar 17:53
cauta sa emigreze in brazilia,cuba sau rusia
Răspunde
0 0
Drumari romani,uniti-va ca va mănânca DNA pentru americani !
15 Mar 15:25
Hastagi,dati 10 lei lunar pentru autostrăzi ?Mai credeti ca Laura Codruța Kovesi a mai lasat o firmă românesca de constructii?Somezaă firmele straine ?Cine nu vrea utoztrăzi ?Infiintati o comapanie nationala a autostrazilor si demonstrantii se vor domoli,ca Giguta si Marioara din Leordeni nu fac oncedii la Capri .Cu Ferari !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?