Ce este al treilea ochi și care sunt semnele care îți arată că l-ai activat

4 Octombrie 2019
Ce este al treilea ochi și care sunt semnele care îți arată că l-ai activat
Ce este al treilea ochi și care sunt semnele care îți arată că l-ai activat

Culturile străvechi aveau credința că fiecare om deține un al treilea ochi spiritual care îi dă acestuia posibilitatea de a se conecta cu înțelepciunea sa interioară și de a conștientiza legătura dintre trup și spirit.

Al treilea ochi era privit ca un semn spiritual care îți conferă o stare de beatitudine și iluminare și care te ajută să-ți conștientizezi potențialul de a pune în practică orice gândești cu mintea.

Astăzi, cel de-al treilea ochi este atribuit glandei pineale, adică epifiza. Aceasta este o glandă endocrină, de forma unui con, mică cât un bob de mazăre, situată între cele două emisfere cerebrale.

Ea este cunoscută ca fiind responsabilă pentru secreția de melatonină, hormonul care joacă un rol esențial în durata și calitatea somnului, crește abilitatea de a reaminti visele, întărește sistemul imunitar, crește libidoul și susține funcțiile de percepție și adaptare la anotimpuri.

De aceea sărutul pe frunte reprezintă, pe lângă un gest de afecțiune, și o conectare a persoanei care face acest gest cu eu-l tău. Este cel un gest al iluminării și al contopirii cu tine, în cel mai profund mod, scrie divahair.ro.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
juliuss
04 Oct 20:09
Al treilea ochi este OCHIUL MARO ! Asa sa stiti. Altul nu exista.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?