Ce adevăr ascunde această imagine. Îți vor da lacrimile. Câtă cruzime pot suporta aceste fetițe

20 Mai 2016

Un foto-reportaj surprinzător ne arată lumea în care micuţele gimnaste din China îşi trăiesc ”visul” de a deveni campioane, dar și chinurile pe care acestea le îndură până la glorie.

Fetițele ajung în sălile de gimnastică de la doi ani şi jumătate şi repetă în fiecare zi. Din sutele de copii care trec pragul instituţiilor sportive, doar câţiva ajung să reziste până la capăt antrenamentelor extrem de solicitante.

Astfel, cei meniţi să aducă glorie Chinei rabdă exerciţii fizice greu de imaginat. Dacă unii spun că e o barbarie, alţii cred că aceasta este singura cale către succes.

"Aşa şi numai aşa se face performanţa", se scuză antrenorii academiilor chineze de sport din Nanjing sau Tianjin. Organizaţiile pentru drepturile copiilor spun însă că acestea sunt forme de abuz, un abuz aprobat şi semnat chiar de părinţi.

 Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?